Maak uniek Samsung Galaxy Tab A 10.1 hoesje bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) heeft een ips lcd-display van 1.920 bij 1.200 pixels. Verder herbergt deze tablet een Octacore-processor met een kloksnelheid van 1,6GHz, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. Voor deze eyecatcher is het mogelijk om zelf een hoesje te ontwerpen. Dit kan bijvoorbeeld een geweldige optie zijn als je geen keuze hebt kunnen maken uit onze overige Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) hoesjes.

De Galaxy Tab A 10.1 met 10.1-inch scherm is met name interessant vanwege zijn grote accu, de krachtige processor en het hoge resolutie scherm. Je kan je Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 liggend maar ook staand neerzetten, dankzij een handige standaard in het stand hoesje. Dit Samsung Galaxy Tab A 10.1 stand hoesje is makkelijk opvouwbaar en dus zeer praktisch.

Eigen ontwerp zetten op TPU hoesje

Maar misschien zit je hier wel helemaal niet op te wachten en maak je liever zelf een hoesje. Dit kan als je een Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) TPU hoesje neemt. Dit TPU hoesje beschermt jouw tablet tegen krassen en andere beschadigingen. De opstaande randen van dit hoesje zorgen ervoor dat de tablet niet direct de grond raakt als deze uit je handen valt. Op dit tablethoesje kun je je eigen ontwerp plaatsen.

Met onze Phone Case Designer kun je eigen foto’s, teksten en logo’s op het TPU hoesje zetten. Een persoonlijke foto komt schitterend tot zijn recht op het tablet hoesje van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016). Dit zou zomaar eens een vakantiefoto kunnen zijn. Veel mensen kiezen hier voor. Maar je kunt denken aan allerlei andere soorten foto’s. Meestal zijn het foto’s van een speciale gebeurtenis in je leven.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 hoesje met foto

Heb je een mooie selectie van foto’s gemaakt – je kunt er wel tien kwijt op het hoesje – dan is het tijd voor de volgende stap. Behalve foto’s kunnen er namelijk ook teksten en logo’s op het tablet hoesje worden geplaatst. Een gepersonaliseerde Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) hoes maakt van jouw apparaat een unieke gadget.

Een zelf gemaakt Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) hoesje biedt dus niet alleen maar goede bescherming. Jouw tablet krijgt ineens ook een hippe en unieke uitstraling. Dit klinkt als de perfecte combinatie, toch? Wacht daarom niet langer en maak je eigen hoesje voor de Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016). Nog extra bescherming nodig voor het scherm? Neem er dan een Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) screenprotector bij.