Ontwerp je eigen tablethoesje | Samsung Galaxy Tab A 10.1

Net als een smartphone is ook een tablet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Foto’s en films worden haarscherp weergegeven; een tablet is echt een aanwinst voor het hele gezin. Een Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) ligt gemakkelijk in de hand en voelt echt als een tweede tv-scherm. Maar fanatieke gebruikers weten ook: een tablet beschadigt snel. Helemaal als er kinderen in het spel zijn of wanneer je je tablet meeneemt op reis. Een hoes is daarom erg belangrijk om je Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019)  zolang mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf. 

Een tablethoes met je eigen foto’s en teksten

Door een eigen hoes te ontwerpen voor je tablet voorkom je val- en krasschade. Niets is immers zo vervelend als een barst in je tablet. En omdat de Samsung Galaxy A 10.1 (2019) ideaal is om onderweg mee te nemen, is een optimale bescherming zeker geen overbodige luxe. In de trein, het vliegtuig of in de auto onderweg naar je vakantiebestemming - een tablet komt altijd van pas. Omdat iedereen tegenwoordig wel een tablet in huis heeft liggen, is het des te leuker om die van jou volledig te personaliseren. Met zelfgekozen foto’s, prints en teksten kun je laten zien wat je belangrijk vindt en waar je van houdt. 

Ontdek de designtool van B2C Telecom

Met onze Phone Case Designer ontwerp je binnen no time een unieke hoes voor je tablet. De tool beschikt over tal van mogelijkheden waardoor jij je creativiteit volledig de vrije loop kan laten. Je kunt foto’s van je computer halen of inloggen op Instagram of Facebook om je mooiste afbeeldingen te kiezen. Natuurlijk kun je een unieke hoes voor je eigen tablet ontwerpen, maar een gepersonaliseerde case is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven. Er zijn ook genoeg bedrijven die gebruik maken van onze service. Een tablethoes met een eigen bedrijfslogo of -slogan is een veelgevraagd product. 

Een hoes voor je tablet | B2C Telecom

Natuurlijk hebben wij ook reguliere tablethoezen in ons assortiment, maar een zelfontworpen hoes is natuurlijk veel leuker om te hebben. Door onze geavanceerde printtechniek vervaagt de print na verloop van tijd nauwelijks, de kwaliteit blijft altijd gewaarborgd. Onze designtool werkt op zo’n manier dat al jouw aanpassingen in het ontwerp real time in beeld verschijnen. Zo kom je uiteindelijk tot het ultieme design. Na het plaatsen van je bestelling zorgen wij ervoor dat je product binnen een tot twee dagen wordt verstuurd. Snelle service, topkwaliteit en scherpe prijzen, start vandaag nog met het ontwerpen van je eigen tablethoes bij B2C Telecom.