Ontwerp Samsung Galaxy S9 hoesje bij B2C Telecom 

De Samsung Galaxy S9 beschikt over een krachtige Exynos 9810-chip en een accu van meer dan 3000 mAh. Zorg dat u er snel bij bent met een leuk Samsung Galaxy S9 hoesje. We hebben Samsung Galaxy S9 hoesjes met foto die dit vlaggenschip van Samsung zeer goed beschermen. De boekhoesjes, stand cases en TPU hoesjes kunt u ook gebruiken om zelf een ontwerp op te plaatsen. Door zelf een Samsung Galaxy S9 hoesje te maken krijgt u een accessoire in handen die niemand anders heeft. Dat kan niet, omdat er eigen foto’s, teksten en een naam op het Samsung hoesje staan. 

Zelf een Samsung Galaxy S9 hoesje maken is een hele leuke uitdaging. Eindresultaat is een unieke Samsung Galaxy S9 accessoire, die zeer exclusief is. Het belangrijkste is natuurlijk dat de Samsung Galaxy S9 goed wordt beschermd. Het is namelijk een zeer geavanceerde smartphone, die onder meer beschikt over een randloos scherm. Dit bijzondere scherm kan wel een Samsung Galaxy S9 case en een Samsung Galaxy S9 screenprotector gebruiken. 

Eigen ontwerp hoesje maakt Samsung Galaxy S9 uniek

Het voorkantvullend 5,8 inch-scherm met QHD-resolutie wordt aangevuld met een 12 megapixel-camera. Hierdoor bent u verzekerd van scherpe foto’s, die u stuk voor stuk op een leuk gsm hoesje kunt zetten. De foto’s dienen natuurlijk van goede kwaliteit te zijn, dus onder meer voldoende resolutie en pixels te hebben. Dit zal waarschijnlijk geen probleem worden. Mocht u een foto van onvoldoende kwaliteit gebruiken, dan gaat dit ten koste van de uitstraling van uw smartphone hoesje en dus uw smartphone.  

U kunt ook kiezen voor een Samsung Galaxy S9 design hoesje. Dit is een duurzaam Samsung hoesje met prints van onze grafisch designer. Onze collectie design hoesjes is uniek. Die treft u gegarandeerd nergens anders aan. De design hoesjes zijn te krijgen in verschillende thema’s. Kies het thema dat bij u past. Wilt u per se dat uw hoesje een opdruk heeft waar niemand anders over kan beschikken? Ontwerp dan zelf een Samsung Galaxy S9 hoesje met naam en/of logo.  

Zelf Samsung Galaxy S9 hoesje maken met logo 

Zelf een Samsung Galaxy S9 case ontwerpen met logo is interessant voor bedrijven. U kunt een professionele Samsung Galaxy S9 case maken met bedrijfsnaam en logo met onze Phone Case Designer. De naam van een werknemer kan er natuurlijk ook op gezet worden. Een foto of tekst is te plaatsen op een boekhoesje, TPU hoesje of stand case.