Maak zelf uniek Samsung Galaxy S7 (G930) hoesje bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S7 (G930) heeft een razendsnelle processor en draait met 4 GB werkgeheugen op de laatste versie van Android: 6.0 Marshmallow. Dit alles wordt gecombineerd met een scherp AMOLED 5.1-inchscherm met 2560x1440 pixels. Onze goedkope Samsung Galaxy S7 (G930) hoesjes beschermen het apparaat optimaal en je kunt zelfs een unieke Samsung accessoire in je bezit krijgen door het Samsung Galaxy S7 (G930) hoesje zelf te maken. Met een eigen ontwerp scoor je hoge punten in je naaste omgeving.

Met onze hoesjes heb je nog langer plezier van je Samsung Galaxy S7 (G930) dan je vooraf dacht. Onze design hoesjes zijn aan de buitenkant voorzien van PU-lederen materiaal, dat bij een eventuele val van de telefoon de grootste schokken opvangt. Door zelf een hoesje te ontwerpen voor de Samsung Galaxy S7 (G930) wordt daar nog eens een extra dimensie aan toegevoegd.

Samsung Galaxy S7 (G930) hoesjes ontwerpen met vakantiefoto

We kunnen we ons voorstellen dat je er absoluut zeker van wilt zijn dat je een smartphonehoesje hebt waar niemand anders over kan beschikken. Dat is het geval als je je eigen telefoonhoesje maakt voor de Samsung Galaxy S7 (G930). Op onze website kun je een hoesje maken met eigen foto’s, bijvoorbeeld van een memorabel vriendenweekend of survivaltocht met je collega’s.

Een hoesje met vakantiefoto is bijvoorbeeld erg populair, net als telefoonhoesjes met een foto van je huisdier. Degenen die het ontwerpen van een eigen hoesje moeilijk lijkt, kunnen we geruststellen. Op onze website staat een praktische handleiding die je stap voor stap meeneemt in het proces. Na het maken van je smartphonehoesje krijg je direct een preview te zien in 3D. Op die manier kun je kijken of je tevreden bent over het eindresultaat. Zo niet, dan kun je nog makkelijk aanpassingen verrichten.

Zelf TPU hoesje of boekhoesje maken Samsung Galaxy S7 (G930)

De Samsung Galaxy S7 (G930) krijgt een schitterende uitstraling als je er zelf foto’s en teksten op zet. Dat kan dus door een eigen ontwerp te plaatsen op een boekhoesje of een TPU hoesje. Na het ontwerpen van een TPU hoesje doe je er verstandig aan ons aanbod screenprotectors te bekijken. Hiermee bescherm je het kostbare touchscreen.

De boekhoesjes kunnen worden afgesloten met een magnetisch lipje maar het kan ook zijn dat de magnetische sluiting zich aan de binnenkant van het smartphone hoesje begeeft. Zelf een uniek hoesje maken voor de Samsung Galaxy S7 (G930) doe je met de Phone Case Designer van B2C Telecom.