Maak mooi Samsung Galaxy S7 Edge (G935) hoesje bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S7 Edge (G935) gaat verder waar de Samsung Galaxy S6 Edge gebleven is. De batterij is echter verbeterd, net als de 12 megapixel camera. Redenen genoeg om voor een leuk Samsung Galaxy S7 Edge (G935) hoesje te gaan. Extra leuk wordt het als u kiest voor een uniek Samsung hoesje. Dit kan een design hoesje zijn, maar ook een hoesje zijn dat u zelf ontwerpt. Maakt u zelf een Samsung Galaxy S7 Edge (G935) hoesje, dan kunt u er van op aan dat niemand anders ermee rondloopt.

Een beschermend hoesje is van cruciaal belang voor het behoud van de Samsung Galaxy S7 Edge (G935). Onze Samsung Galaxy S7 Edge design hoesjes beschikken over prachtige ontwerpen in verschillende thema’s, zoals dieren, steden, natuurgebieden en auto’s. Maar misschien bent u wel een autoliefhebber en ziet u uw favoriete wagen er wel helemaal niet tussen staan.

Foto van auto’s op Samsung Galaxy S7 Edge (G935) hoesje

In dat geval kunt u misschien maar het best voor een eigen ontwerp gaan. Bent u een verwoed verzamelaar van oldtimers, dan kunt u een fraai exemplaar op uw Samsung Galaxy S7 Edge (G935) hoesje zetten. Het kan ook zijn dat u net een mooi tweedehandsje hebt opgeknapt waar u bijzonder trots op bent. Neem er dan een mooie foto van en zet deze op uw smartphonehoesje!

Met de 12 MP camera van de Samsung Galaxy S7 Edge (G935) mag dat geen probleem zijn. Eigen foto’s en teksten kunt u voor een zeer bescheiden bedrag bij B2C Telecom op een boekhoesje zetten. We hebben de Phone Case Designer ontwikkeld, waarmee u heel eenvoudig foto’s, cliparts en effecten op een smartphonehoesje kunt zetten.

Controleer je Samsung Galaxy S7 Edge (G935) hoesje

Na het ontwerpen kunt u het design nog voor de zekerheid een keer controleren in 3D. U wilt natuurlijk wel zeker zijn van uw zaak. Als u geen wijzigingen meer wilt aanbrengen, bestelt u het hoesje. Wij zullen vervolgens met de grootst mogelijke zorg uw unieke ontwerp op het Samsung Galaxy S7 Edge (G935) hoesje drukken.  

U wilt ook kost wat kost voorkomen dat er een barst in het 5 inch Curved AMOLED-scherm van het toestel komt. Voorzie deze gadget daarom van een Samsung Galaxy S7 Edge (G935) stand case of TPU case.  

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Bij ons profiteer u van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken