Unieke Samsung Galaxy S6 hoesjes maken exclusief bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) is de opvolger van de Galaxy S5 en heeft betere hardware en een krachtige octa-core processor. Een hoesje van B2C Telecom is een meer dan welkome accessoire voor dit krachtige toestel. Dit kunnen design hoesjes zijn, maar je kunt ook zelf een Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) maken. Dit zorgt ervoor dat jouw smartphone een waanzinnige uitstraling krijgt, die enkel en alleen bij jou past!

Menig bedrijf zal haar personeel graag uitgerust zien met de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F). Dit toestel voorziet volgens de website van Samsung in een goede connectie met zakelijke applicaties door Single Sign On-ondersteuning en andere zakelijke functionaliteiten. Daarom is het voor bedrijven ook zo interessant om zelf hoesjes te maken voor hun kantoormedewerkers. Ongetwijfeld zitten zij al strak in het pak en als zij met dezelfde Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) inclusief dezelfde smartphone hoesjes rondlopen zal er dit ook zeker super strak uitzien!

Eigen ontwerp Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) is uniek visitekaartje

Bedrijven kunnen eigen teksten, foto’s, en logo’s op de Samsung case plaatsen. Door zelf een hoesje te ontwerpen voor de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F), hebben bedrijven meteen een schitterend visitekaartje in handen. Bedrijven die hier gebruik van maken, krijgen van ons een gratis proefdruk toegestuurd. Particulieren die hun eigen hoesjes maken bij de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) zien na het ontwerp direct een preview.    

Een hoesje met vakantiefoto is bijvoorbeeld erg populair, net als telefoonhoesjes met een foto van je huisdier. De Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) krijgt een schitterende uitstraling als je er zelf foto’s en teksten op zet. Dat kan door een eigen ontwerp te plaatsen op een boekhoesje of een TPU hoesje. Na het ontwerpen van een TPU hoesje bekijk je als het goed is ons aanbod screenprotectors. Hiermee bescherm je het kostbare touchscreen.

Zelf gemaakte boekhoesjes ideale bescherming Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

De boekhoesjes kunnen worden afgesloten met een magnetisch lipje maar het kan ook zijn dat de magnetische sluiting zich aan de binnenkant van het smartphone hoesje begeeft. In beide gevallen sluiten de hoesjes perfect af. Dit biedt dus adequate bescherming voor de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F).

Wil je ook nog een unieke uitstraling door bijvoorbeeld een hoesje met bedrijfsfoto te creëren, dan volg je het voorbeeld van veel van onze klanten. Zelf een uniek hoesje maken voor de Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) doe je bij B2C Telecom. Wij hebben een unieke Phone Case Designer ontwikkeld waarmee dit mogelijk is.