Maak zelf Samsung Galaxy S6 Duos hoesje bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S6 Duos hoort goed beschermd te worden. Dat kan met onze Samsung Galaxy S6 Duos hoesjes. Bent u op zoek naar een uniek hoesje? Dat kunt u zelf ontwerpen. Door de handen ineen te slaan kunnen we voor u een waanzinnig product tot stand brengen. Uw Samsung Galaxy S6 Duos wordt met een persoonlijk hoesje een unieke gadget!

De Samsung Galaxy S6 Duos (G920FD) is de Dual SIM-uitvoering van de reguliere Galaxy S6. Deze high-end Android-smartphone heeft dus ruimte voor twee simkaarten. Dit is bijvoorbeeld handig als u werk en privé strikt gescheiden wilt houden. Het zelf maken van hoesjes kan voor zowel privé zal zakelijke doeleinden soelaas bieden.

Visitekaartje maken van Samsung Galaxy S6 Duos hoesje

Bedrijven en particulieren kunnen beide profiteren van bundelkorting en de voordelen van onze Phone Case Designer benutten. Bedrijven die van plan zijn grootschalig gsm's in te kopen, doen er verstandig aan meteen de hoesjes hiervoor in te slaan. Deze zijn op onze website zeer goedkoop te bestellen. Met onze Samsung Galaxy S6 Duos hoesjes kunnen zij van hun gsm's een mooi visitekaartje maken.

Dit komt zeer professioneel over bij klanten en andere zakelijke relaties. Bovendien ziet een Samsung Galaxy S6 Duos hoesje met bedrijfslogo er erg chique uit. Bedrijven kunnen de hoesjes zelfs personaliseren door de naam van de werknemer erop te zetten. Maar ook reclameteksten kunnen van toegevoegde waarde zijn.   

Uw privé foto’s zullen ook erg mooi staan op het Samsung Galaxy S6 Duos hoesje. Deze foto’s kunt  met onze Phone Case Designer – net als cliparts, teksten en logo’s en effecten - op een smartphone hoesje plaatsen. U kunt ze uploaden vanuit uw Instagram account. We raden u aan niet zomaar de eerste de beste foto uit te kiezen. Een hele mooie foto van goede kwaliteit doet wonderen voor uw smartphone hoesje.

Hoesjes en screenprotectors beschermen Samsung Galaxy S6 Duos

Onze Samsung Galaxy S6 Duos hoesjes beschermen uw toptoestel in alle opzichten. Of u nu kiest voor een Samsung Galaxy S6 Duos design hoesje, een stand case of een TPU case. De design hoesjes worden ontworpen door onze eigen designer. Als u een eigen Samsung hoesje maakt, is uw creativiteit bepalend voor het eindresultaat. Als u wilt blijven genieten van de scherpe beelden op het scherm, kunt u het best ook een screenprotector kopen. Een Samsung Galaxy S6 Duos screenprotector van glas is het meest effectief. 

B2C telecom biedt altijd meerwaarde

  • De beste hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • U kunt hoesjes kosteloos retourneren
  • Prints op hoesjes zijn van zeer hoge kwaliteit
  • Unieke designs