Ontwerp Samsung Galaxy S5 Mini G800 hoesje bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S5 Mini G800 is de compacte uitvoering van de Samsung Galaxy S5. De telefoon heeft een 8 MP camera en beschikt over een goede Quad-core processor. Heb je behoefte aan een Samsung Galaxy S5 Mini G800 hoesje dat niemand heeft? Dat kan geregeld worden. Bij ons kun je namelijk zelf een Samsung Galaxy S5 Mini G800 hoesje ontwerpen. Voor een zeer lage prijs!  

Onze Samsung Galaxy S5 Mini G800 hoesjes zien er geweldig uit en beschermen het toestel in alle opzichten. Een Samsung Galaxy S5 Mini G800 screenprotector betekent extra bescherming voor het touchscreen. Je kunt zelf foto’s en teksten zetten op een boekhoesje, TPU hoesje of een stand case. Al deze hoesjes hebben verschillende eigenschappen. Een stand case heeft een standaard en is een variant op een boekhoesje. Een TPU hoesje bedekt alleen de zijkanten en de achterkant van de Samsung Galaxy S5 Mini G800.

Unieke print op Samsung Galaxy S5 Mini G800 hoesjes

Jouw print is dus met een TPU case aan de voorzijde van de telefoon niet zichtbaar. Dat is wel het geval bij een stand case of een boekhoesje. Deze smartphone hoesjes kunnen aan alle zijden worden bedrukt. Er kan ook een logo gezet worden op het telefoonhoesje. Vooral voor bedrijven is dit een interessante optie. Werknemers kunnen deze hoesjes ook personaliseren.

Bedrijven kunnen dus verschillende unieke Samsung Galaxy S5 Mini G800 hoesjes tegelijk ontwerpen. Hoe meer hoesjes er uiteindelijk worden besteld, hoe goedkoper ze worden. Ook onze Samsung Galaxy S5 Mini G800 design hoesjes zijn uniek. Heb je zelf een leuk ontwerp in je hoofd zitten? Ga dan de uitdaging aan en maak een eigen Samsung Galaxy S5 Mini G800 case.

Phone case designer zeer gebruiksvriendelijk

Ben je onlangs nog op vakantie geweest en heb je schitterende foto’s gemaakt? Selecteer dan je mooiste afbeeldingen en gebruik deze voor je Samsung hoesje. Het is mogelijk om tien foto’s te uploaden vanuit je Instagram account. Dit doe je met onze unieke Phone Case Designer. Dit is een programma dat we zelf hebben ontwikkeld. Hier hebben we veel energie ingestoken. Daarom is het ook zo gebruiksvriendelijk geworden. Elke stap die je moet zetten wordt goed uitgelegd.  

Onze stand cases, boekhoesjes en TPU hoesjes zijn ideaal om een eigen ontwerp op te plaatsen. Heb je al persoonlijke teksten en afbeeldingen op het hoesje gezet? Dan kun je vervolgens ook nog cliparts en effecten aan het ontwerp toevoegen. Ook kun je jouw favoriete achtergrondkleur toevoegen. Het ideale Samsung Galaxy S5 Mini G800 hoesje stel je helemaal zelf samen!