Uniek Samsung Galaxy S4 i9500 maken bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S4 i9500 beschikt over een 5 inch Full HD-scherm en een snelle quad-core processor. Het Super Amoled-scherm staat gegarandeerd voor scherp beeld. Foto's, video’s en internetpagina's worden helder weergegeven. Het is belangrijk om voor dit toestel een Samsung Galaxy S4 i9500 hoesje te nemen. Dit ter bescherming van de hardware en het scherm. Je kunt ook zelf een hoesje ontwerpen voor de Samsung Galaxy S4 i9500. Een eigen Samsung hoesje maken is erg leuk om te doen en je krijgt er een uniek product voor terug.

Met de 13 megapixel camera van de Samsung Galaxy S4 i9500 kun je scherpe foto’s en video’s maken. Dat is fijn, want dat bied je de mogelijkheid om mooie foto’s op een smartphone hoesje te plaatsen. Dit kan met onze Phone Case Designer. Deze unieke tool hebben we in eigen beheer ontwikkeld en er wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. Dat kun je bijvoorbeeld zien als je naar de voorbeelden van zelf gemaakte Samsung hoesjes met foto’s van klanten kijkt.

Samsung Galaxy S4 i9500 hoesje ontwerpen met foto

Misschien heb je enige moeite met het maken van een keuze uit ons ruime aanbod Samsung Galaxy S4 i9500 cases. Het aanbod van Samsung Galaxy S4 i9500 design hoesjes is bijvoorbeeld zeer groot. En dit is dan nog maar een kleine greep uit het assortiment. Mocht je erg twijfelen, dan kun je ervoor kiezen om zelf een Samsung Galaxy S4 i9500 hoesje te maken. Een eigen Samsung hoesje ontwerpen met foto kan exclusief bij B2C Telecom.

Bij ons kun je zelf smartphone hoesjes maken tegen een zeer lage prijs. Daar staan we om bekend. Een eigen ontwerp voor de Samsung Galaxy S4 i9500 kun je plaatsen op een boekhoesje met magnetisch lipje. Dit lipje aan de buitenkant van het Samsung hoesje zorgt ervoor dat de zelf ontworpen Samsung Galaxy S4 i9500 case perfect wordt afgesloten. Het scherm blijft dus bedekt en dit levert nooit valschade op!

Uniek ontwerp op Samsung boekhoesje

Op het telefoonhoesje kun je een stuk of tien afbeeldingen zetten. Foto’s van vakanties en huisdieren doen het altijd goed. Ook bedrijven kunnen eigen foto’s, teksten en logo’s plaatsen op Samsung Galaxy S4 i9500 hoesje. Werknemers lopen er gegarandeerd professioneel bij als ze gebruik maken van dezelfde telefoons met dezelfde Samsung Galaxy S4 i9500 hoesjes. Jouw unieke Samsung hoesjes worden door ons in eigen beheer bedrukt. Hierdoor kunnen we de prijs laag houden. Bovendien kun je ook nog profiteren van bundelkorting.