Samsung Galaxy S21 Plus hoesje ontwerpen

Samsung heeft ook voor de Galaxy S21 weer het Galaxy S21 Plus model uitgebracht. En ook voor deze versie van de S21 kun je bij B2C Telecom terecht voor een zelfontworpen hoesje. Op deze manier kan jij jouw telefoon een persoonlijke twist geven. Met de handige Phone Case Designer heb jij binnen de kortste keren een fraai telefoon hoesje helemaal zelf ontworpen.

Gemakkelijk een Samsung Galaxy S21 Plus hoesje ontwerpen

Voordat jij zelf een hoesje gaat ontwerpen is het handig om een idee te hebben van wat jij wilt. Heb je al een te gekke foto gekozen die op het hoesje moet komen. Tip van ons: kijk eens rond in onze categorieën voor wat inspiratie. Ook kun je alvast kijken welk model jij wilt. Ga jij voor een bookcase of vind je een TPU Siliconen hoesje fijner? Bedenk ook of jij je hoesje wilt aanvullen met tekst of patronen, zodat jij jouw foto van je huisdier, je vakantiefoto of de foto van je vriendengroep nog leuker kan aankleden. 

Hoe ontwerp je een Samsung Galaxy S21 hoesje?

Als je genoeg inspiratie hebt opgedaan is het tijd om je hoesje te gaan ontwerpen. Dit gaat heel simpel in onze Phone Case designer. Als eerste maak je een keuze in welk model jij wilt. Vervolgens upload je een foto naar de site en sleep je alles in de juiste plek. Voeg er nog leuke tekst en patronen aan toe en binnenkort sta jij te shinen met jouw zelfontworpen hoesje van B2C Telecom! 

Is je vriend/vriendin/broer/zus/opa/oma nou ook nog op zoek naar een hoesje om zijn of haar telefoon hipper mee te maken? Dan zit hij of zij bij B2C Telecom ook helemaal goed! Wij hebben voor de nieuwste merken telefoon hoesjes die je zelf kan ontwerpen. Ook hebben we een ruim assortiment met een leuk design bijvoorbeeld voor de iPhone 13, de Samsung A52 de Samsung Galaxy S22 en de Samsung A51.