Hoesje ontwerpen voor je Samsung Galaxy S10 Plus

Jij zoekt het ideale telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy S10 Plus? Dan zit je bij ons goed. Want naast bestaande prints kun je met onze ontwerptool volledig je eigen smartphonehoesje designen. Het randloze 6,4 inch display, de vijf camera’s en de flinke accu schreeuwen natuurlijk om de beste bescherming. Dit pareltje van Samsung moet zolang mogelijk meegaan, en een stevig telefoonhoesje is daarvoor natuurlijk de ultieme oplossing. Laat je creativiteit de vrije loop en bedruk je TPU-case, boekhoesje of stand case met eigen gekozen foto’s of logo’s. Staat de basis? Dan kun je er nog teksten, cliparts, een glossy effect en jouw favoriete achtergrondkleur aan toevoegen. 

Een uniek telefoonhoesje bij B2Ctelecom

Geef je Samsung Galaxy S10 Plus een persoonlijke touch en kies voor een hoesje met eigen print. Iedereen loopt tegenwoordig natuurlijk met een smartphone, maak die van jou daarom extra bijzonder. Als het goed is draag je je telefoon wel een paar jaar met je mee, het is daarom een belangrijk item in je leven dat je zo goed mogelijk moet beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het maakt niet uit of je voor een boekhoesje, TPU-case of stand case kiest, ze zijn stuk voor stuk prima te bedrukken met je eigen ontworpen print. Bij B2CTelecom doen we alles onder een dak waardoor de kosten voor jou zo laag mogelijk blijven. Je kunt je hoesje stap voor stap ontwerpen en in een 3D-preview het uiteindelijke resultaat bekijken. Niet tevreden? Dan kun je je design net zolang aanpassen tot jij het ontwerp van je smartphonehoesje perfect vindt. 

Je eigen foto’s, teksten en logo op een telefoonhoesje

Met een eigen ontworpen smartphonehoesje laat je zien van wie de telefoon is en geef je je Samsung Galaxy S10 Plus een geheel eigen look. En het mooie is, bij B2CTelecom leveren we vrijwel alle modellen. Dus mocht je voor iemand anders een hoesje willen ontwerpen, dan is dat geen probleem. Je hebt dan een persoonlijk cadeau in handen waar iemand echt iets aan heeft. Hoeveel mensen zie jij tegenwoordig nog zonder telefoonhoesje? Nagenoeg niemand. 

De voordelen van B2CTelecom op een rij:

  • Snelle levering
  • Gemakkelijke ontwerptool
  • Lage kosten

Bij B2CTelecom gebruiken we alleen de beste materialen waardoor je kostbare toestel niets kan gebeuren. Bescherm jouw telefoon tegen kras- en valschade en maak je smartphonehoesje écht uniek door een ontwerp te kiezen dat bij je past.