Zelf uniek Samsung Galaxy J7 2016 maken bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy J7 2016 (J710F) heeft een 5,5 inch scherm waarmee je naar hartenlust kunt multitasken. Ook op kantoor kan men voor de dag komen met de Samsung Galaxy J7 (2016) (J710F). Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven kan het van meerwaarde zijn om zelf 1 of meerdere hoesjes te maken voor dit toestel. Bij B2C Telecom maak je zelf Samsung Galaxy J7 (2016) (J710F) hoesjes tegen een zeer lage prijs.

Een Samsung Galaxy J7 (2016) hoesje van B2C telecom is de ideale bescherming voor dit krachtige apparaat. Onze leuke hoesjes – of dat nu design hoesjes of stand cases zijn – zijn multifunctioneel, onderscheidend en exclusief. Pas echt uniek wordt het echter als je zelf een Samsung Galaxy J7 (2016) hoesje ontwerpt. Voor dit proces hebben we de unieke Phone Case Designer ontwikkeld. Hiermee wordt een eigen Samsung hoesje maken een fascinerende bezigheid.

Zelf TPU hoesje ontwerpen Samsung Galaxy J7 (2016)

Door voor een eigen ontwerp te gaan kunnen bedrijven van een TPU hoesje of een boekhoesje (met of zonder lipje) een prachtig visitekaartje maken. Indien het voltallige personeel op de werkvloer rondloopt met exact hetzelfde Samsung hoesje met logo, levert dat een schitterende uitstraling op. Vervolgens zijn nog favoriete achtergrondkleuren, cliparts en effecten toe te voegen aan de goedkope Samsung Galaxy J7 (2016) (J710F) hoesjes.

Bij een TPU hoesje met foto wordt overigens vaak een screenprotector besteld. Dit is een soort extra verzekering voor het kostbare scherm. Nadat je met de unieke Phone Case Designer een eigen ontwerp hebt ontwikkeld, is direct het resultaat zichtbaar in een speciale preview op onze website. Vervolgens zijn nog net zo lang aanpassingen te doen totdat het ideale Samsung Galaxy J7 (2016) (J710F) hoesje is samengesteld.

Foto van vakanties op Samsung Galaxy J7 (2016) hoesje

Het is mogelijk om meerdere foto’s op het Samsung Galaxy J7 (2016) (J710F) hoesje te plaatsen. Stel dat je een romantisch tripje achter de rug hebt, dan kan het leuk zijn om een mooie foto van jezelf en je partner op het Samsung Galaxy J7 (2016) (J710F) hoesje te plaatsen.

Hoesjes met een vakantiefoto worden vaak gemaakt, maar ook telefoonhoesjes met foto’s van huisdieren zijn populair. Je kunt tot tien mooie afbeeldingen plaatsen op het TPU hoesje of het boekhoesje. We raden je aan je creativiteit de vrije loop te laten. Dan wordt een eigen hoesje maken voor de Samsung Galaxy J7 (2016) (J710F) echt heel erg leuk om te doen.