Samsung Galaxy J5 (2017): zelf hoesje maken bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy J5 (2017) is uitgerust met Android 7.0 Nougat, een octa-core processor en 2GB RAM. Zowel de voorkant als de achterkant van de smartphone is voorzien van een camera met 12 megapixels. Deze gadget van Samsung rust u natuurlijk uit met een mooi hoesje. Alle Samsung Galaxy J5 (2017) hoesjes zijn natuurlijk erg mooi, maar zelf een hoesje maken levert pas echt een unieke beleving op. Met onze unieke Phone Case Designer kun je zelf foto’s, teksten en logo’s toevoegen aan bijvoorbeeld een stevig boekhoesje of een handig fliphoesje.

De Samsung Galaxy J-serie bestaat uit toestellen die relatief laag geprijsd zijn. Ook onze Samsung Galaxy J5 (2017) hoesjes zijn aantrekkelijk geprijsd. Een eigen hoesje maken voor de Samsung Galaxy J5 (2017) is zeer voordelig. Met onze geavanceerde technieken kun je een Samsung Galaxy J5 (2017) ontwerpen maken dat niemand heeft.

Eigen hoesje ontwerpen maakt Samsung Galaxy J5 (2017) uniek

Het enige wat je hoeft te doen is de aanwijzingen volgen in onze unieke Phone Case Designer. De handleiding op onze website neemt je stap voor stap mee in het ontwerpproces. Wat houd je tegen om zelf een hoesje te ontwerpen voor de Samsung Galaxy J5 (2017)?

Het is namelijk bijzonder om met een hoesje met foto rond te lopen waar niemand anders over kan beschikken. Je kunt foto’s en teksten op een hoesje met lipje en hoesjes zonder lipje plaatsen. Laatstgenoemd hoesje wordt door magneten aan de binnenkant stevig dicht gehouden. Ook fijn is dat het hoesje een stand-case functie heeft. Tevens kun je een eigen ontwerp maken van een TPU hoesje.

De Samsung Galaxy J5 (2017) is een budgetmodel dus is de kans groot dat er miljoenen gebruikers rondlopen met dit toestel. Reden te meer om er een uniek toestel van te maken, door zelf een Samsung hoesje met foto te ontwerpen. Ben je op zoek naar inspiratie, dan willen we je wijzen op verschillende cases van klanten. Die hebben wij netjes en overzichtelijk gerangschikt op onze website. We merken dat het erg populair is om een Samsung Galaxy J5 (2017) hoesje te maken met vakantiefoto. Maar ook zelf ontworpen hoesjes met huisdieren doen het erg goed.

Zelf Samsung Galaxy J5 (2017) hoesje maken erg persoonlijk

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Veel mensen kiezen ervoor om hun Samsung Galaxy J5 (2017) te voorzien van een hoesje met bijvoorbeeld foto’s van festivals of een foto van het onlangs behaalde kampioenschap met het voetbalteam, hockeyteam of tennisteam.

Op onze website kun je een Samsung Galaxy J5 (2017) hoes samenstellen met een zeer persoonlijke touch. Nadat je met de unieke Phone Case Designer je eigen ontwerp hebt gemaakt, krijg je direct een preview te zien op onze website. Vervolgens kun je nog net zo lang aanpassingen doen tot jij het perfecte Samsung Galaxy J5 (2017) hoesje in handen hebt.