Zelf hoesjes ontwerpen Samsung Galaxy J5 2015 bij B2C Telecom 

De Samsung Galaxy J5 2015 is een toestel uit de budgetreeks van Samsung. De Galaxy J5 is uitgerust met een 5 inch scherm met 720p HD-resolutie en een 1.2 GHz quad-core processor van Qualcomm. Onze design hoesjes zijn speciaal op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy J5. Door zelf een hoesje te maken wordt de Samsung Galaxy J5 2015 nog meer onderscheidend.   

De Samsung Galaxy J5 2015 heeft twee camera's. Met de Samsung Galaxy J5 kun je prima selfies maken en de 13 megapixelcamera met LED-flitser aan de achterkant maakt foto's van een goede kwaliteit. Met deze foto’s is het mogelijk om zelf een hoesje te ontwerpen voor de Samsung Galaxy J5. Dit kan door gebruik te maken van onze unieke Phone Case Designer. Veel klanten van B2C Telecom ontwerpen zelf hoesjes.

Met onze unieke printservice onderscheidt B2C telecom zich van de concurrentie. Dit komt omdat we gebruik maken van zeer geavanceerde technieken, waarin we al in een zeer vroeg stadium hebben geïnvesteerd. De Samsung Galaxy J5 2015 hoesjes die je zelf ontwerpt, worden door ons in eigen beheer gedrukt. Op die manier kunnen we de kosten voor een zelf gemaakt Samsung Galaxy J5 2015 hoesje laag houden.

Eigen ontwerp op boekhoesje Samsung Galaxy J5 2015

De goede prijs- kwaliteitverhouding is de belangrijkste specificatie van de Samsung Galaxy J5 2015. Zelf een telefoonhoesje maken voor de Samsung Galaxy J5  is mogelijk op een standaard boekhoesje of een TPU hoesje met witte achtergrond. Er zijn boekhoesjes met en zonder een magnetisch lipje. Bij een hoesje zonder lipje is de magneet aan de binnenkant geplaatst.

Een TPU hoesje beschermt vooral de voorkant en de zijkanten van de Samsung Galaxy J5 2015. Door onze Phone case Designer te gebruiken is het mogelijk om persoonlijke teksten en foto’s op het hoesje te plaatsen. Een Samsung case met vakantiefoto is erg in trek momenteel.

Zelf TPU hoesje maken Samsung Galaxy J5 2015

Bedrijven voegen daar nog vaak een logo aan toe. Zij kunnen een professionaliseringsslag maken door zelf hun Samsung Galaxy J5 2015 hoesjes te ontwerpen. Na het maken van de smartphone hoesjes krijgen zij een gratis proefdruk toegestuurd. Bovendien krijg je korting als je veel eigen gemaakte Samsung hoesjes tegelijk bestelt.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen dus bij B2C Telecom zelf hun eigen Samsung Galaxy J5 2015 hoezen ontwerpen. De goedkope Samsung hoesjes worden zeer snel geleverd. Heb je gekozen voor een TPU hoesje, dan is het geen gek idee om meteen een screenprotector te bestellen.