Unieke Samsung Galaxy Grand Prime hoes ontwerpen bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530) is een middenklasser met een 5-inch display. Het toestel heeft een 5-megapixel camera aan de voorkant en aan de achterzijde vind je een 8-megapixel camera met LED-flitser en een Full HD-videorecorder. Door er zelf een mooi hoesje bij te maken oogt de Samsung Galaxy Grand Prime fantastisch. Als je het beluit neemt om voor een eigen ontwerp te gaan wordt het apparaat een unieke gadget.

Vele klanten zijn jou voorgegaan. De verschillende fraaie voorbeelden van zelf ontworpen telefoonhoesjes op deze pagina zeggen voldoende. Een foto op het telefoonhoesje maakt de gadget op een prachtige wijze erg persoonlijk. Allerlei foto’s zijn met onze Phone case Designer toe te voegen aan het Samsung Galaxy Grand Prime hoesje. Er zijn zelfs een tiental verschillende foto’s te plaatsen op het smartphone hoesje.

Heb je onlangs een onvergetelijke vakantie achter de rug? Dan kan het niet anders dan dat daar een mooie collectie foto’s van is gemaakt. De allermooiste foto’s kun je terug laten komen op het Samsung Galaxy Grand Prime hoesje. Door achtergrondkleuren en speciale cliparts toe te voegen wordt zelf een hoesje maken voor de Samsung Galaxy Grand Prime een unieke ervaring.

Logo’s, foto’s en teksten plaatsen op Samsung Galaxy Grand Prime hoesje

Voor bedrijven is het ook aantrekkelijk om zelf hoesjes te ontwerpen voor de Samsung Galaxy Grand Prime. Zij kunnen logo’s toevoegen aan het ontwerp. Zelf een hoesje maken voor Samsung apparaten kan zeer goedkoop bij B2C Telecom. Printen doen we in eigen beheer dus we kunnen hiermee een snelle levering garanderen.

Eenmaal een hoesje ontworpen, dan zie je in een preview direct of het resultaat naar persoonlijke wens is. Er zijn dan nog aanpassingen te doen. Bedrijven krijgen van ons altijd een gratis proefdruk toegestuurd. Zij profiteren bovendien optimaal van bundelkorting.

TPU hoesjes, boekhoesjes en fliphoesjes geschikt voor eigen ontwerp

Een eigen ontwerp plaatsen kan op een boekhoesje, TPU hoesje of een fliphoesje. Het TPU hoesje beschermt met name de achterkant en de zijkanten van de smartphone. Vandaar dat hier vaak een screenprotector bij wordt besteld. Een boekhoesje sluit zich volledig om de Samsung Galaxy Grand Prime. Deze zijn beschikbaar met magnetisch lipje aan de buitenkant en zonder lipje.

In dat laatste geval zit de magnetische sluiting in de binnenkant van het smartphone hoesje. Een fliphoesje wordt verticaal opengeklapt. Doe de flap naar beneden en je kunt alle functies op je smartphone gebruiken. Dit fliphoesje wordt uniek door er zelf vakantiefoto’s of bedrijfsfoto’s op te plaatsen.