Zelf je Samsung Galaxy A53 hoesje ontwerpen

Wil jij een mooi telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy A53, maar kun je geen hoesje vinden dat aan je eisen voldoet? Dan is het een goed idee om zelf een GSM hoesje voor je Galaxy A53 te ontwerpen. Dit verzekert jou niet alleen van de beste bescherming voor je telefoon, maar geeft deze ook een originele uitstraling die precies aansluit op jouw wensen.

Back cover of TPU anti-shock case voor Galaxy A53

Wanneer je zelf een telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy A53 wilt ontwerpen, kun je je nooit een buil vallen aan een back cover of TPU siliconen case. Deze beide hoesjes omsluiten je telefoon alleen aan de zij- en achterkant, waardoor ze nauwelijks extra ruimte innemen en je toestel zeer handzaam blijft. Dit zijn dan ook de ideale keuze als je een minimalistische hoesje wilt ontwerpen.

Doordat de voorzijde van je telefoon bij deze hoesjes onbeschermd blijft, is het wel verstandig om ook een screenprotector te gebruiken. Zo weet je zeker dat het scherm van je Galaxy A53 gevrijwaard blijft van krassen of barsten. Wil je ook een optimale bescherming tegen schade door stoten of vallen? Kies dan voor een extra beschermende stootbestendig TPU anti-shock case.

Standcase of boekhoesje voor Samsung Galaxy A53

Wie überhaupt geen screenprotector wil hoeven gebruiken, kan beter een standcase of boekhoesje ontwerpen. Deze hoesjes bedekken je telefoon namelijk niet alleen aan de zij- en achterkant, maar ook aan de voorkant. Daarnaast bieden ze vele functionele voordelen ten opzichte van een back cover of TPU siliconen case en zijn de ontwerpmogelijkheden net zo uitgebreid.

Veel klanten van B2C Telecom kiezen voor een standcase, vanwege de mogelijkheid om dit GSM hoesje horizontaal voor je op tafel of schoot te zetten. Dit maakt het kijken van films of series veel fijner dan wanneer jij je toestel de hele tijd zelf moet vasthouden. Een boekhoesje daarentegen biedt vakjes voor briefgeld en pasjes, wat weer goed van pas komt als je veel onderweg bent.

Ontwerp zelf een trendy GSM hoesje voor Galaxy A53

Elk telefoonhoesje dat je bij B2C Telecom zelf kunt ontwerpen, heeft zoals je leest specifieke voor- en nadelen. Bedenk daarom vooraf goed wat jij zoekt in een hoesje voordat je begint met ontwerpen. Qua ontwerpmogelijkheden maakt het niet uit welk type GSM hoesje je kiest; in onze Phone Case Designer voeg je met speels gemak afbeeldingen, foto’s, tekst, clipart, special FX en meer toe.

Wil je meteen jouw gedroomde smartphone hoesje ontwerpen voor de Samsung Galaxy A53 of gewoon eens kijken hoe dit in zijn werk gaat? Klik dan op deze pagina op een back cover, TPU (anti-shock) case, boekhoesje of standcase en doorloop in enkele makkelijke stappen het gehele ontwerpproces. Meer weten? Stel je vraag aan onze klantenservice!