Jouw eigen foto telefoonhoesje bij B2CTelecom

Mooie herinneringen? Jazeker. Ontwerp jij je eigen hoesje bij B2CTelecom, dan kies je natuurlijk zelf welke foto’s jij op je hoesje laat bedrukken. Je krijgt volledig de vrije hand en kunt je creativiteit lekker de vrije loop laten. Prachtige natuurfoto’s, kiekjes van familie en vrienden of je favoriete band, bedenk wat jij mooi vindt om continu bij je te dragen en vereeuwig deze momenten op een uniek telefoonhoesje. Met onze eigen ontwikkelde Phone Case Designer maak je je ontwerp zelfs extra bijzonder. Met speciale effecten, patronen, clip arts en kleuren kun je je hoesje er nog opvallender uit laten zien. En ben je aan het einde van het proces nog niet helemaal tevreden? Pas je ontwerp dan net zolang aan tot je het gewenste resultaat bereikt hebt. Alle veranderingen die jij toepast, verschijnen real time in beeld. Zo wordt het nog gemakkelijker om tot het ultieme design te komen. 

Samsung Galaxy A30 | Ontwerp een hippe telefoonhoesje

De Samsung Galaxy A30 is een prima instapmodel dat alles doet wat je van een telefoon verwacht. Ondanks de scherpe prijs heeft dit toestel een 6,4-inch Full HD+ scherm, dubbele camera en een vingerafdrukscanner. Wil jij gewoon een degelijke telefoon zonder al te veel poespas, dan is de Samsung Galaxy A30 een prima keus. Ben je overstag gegaan en heb jij je nieuwe aanwinst binnen, dan wordt het natuurlijk hoog tijd dat je ook een fancy hoesje aanschaft. En waar kan dit nu beter dan bij B2CTelecom? Wij zijn expert op het gebied van telefoonaccessoires en verkopen tig hippe hoesjes die jouw toestel beschermen tegen val- en krasschade. Maar wil je écht een keer iets anders? Ontwerp dan zelf een foto hoesje en versier je Samsung Galaxy A30 met mooie herinneringen. 

Een telefooncase met je eigen prints, foto’s en teksten

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Voor de dagelijkse bescherming is het daarom heel belangrijk om een stevig telefoonhoesje aan te schaffen. Naast eigen foto’s is een bedrukte case ook een mooie manier om iets onder de aandacht te brengen. Heb je een eigen bedrijfje? Dan is een hoesje met jouw logo natuurlijk een goede manier om wat extra reclame te maken. Telefooncases zijn ook gewilde giveaways op bijvoorbeeld een beurs op evenement. Nog een tip: een zelfontworpen hoesje is ontzettend leuk om cadeau te doen aan een goede vriend of vriendin. Bij B2C Telecom leveren we vrijwel alle merken, dus dat komt mooi uit. Start vandaag nog met het ontwerpen van je eigen telefoonhoesje en maak van jouw Samsung Galaxy A30 een echte eyecatcher!