Ontwerp zelf leuk Samsung Galaxy A3 (2016) hoesje bij B2C Telecom

Jouw Samsung Galaxy A3 (2016) heeft een hoesje nodig. Anders loop je een veel te groot gevaar op valschade. Wil je een uniek telefoonhoesje? Dan adviseren we je zelf een hoesje te ontwerpen. Hier kun je zelf een Samsung Galaxy A3 (2016) hoesje maken tegen zeer geringe kosten.

De Samsung Galaxy A3 (2016) heeft een 4,7-inch display (Full HD SuperAMOLED), een dual-sim optie en een krachtige quad-core processor. Onze Samsung Galaxy A3 (2016) hoesjes beschermen tegen valschade. Maar Samsung Galaxy A3 design hoesjes doen meer dan dat. Ze geven jouw telefoon een bijzondere uitstraling. Dit komt door de schitterende prints.

Zet persoonlijke foto op Samsung Galaxy A3 (2016) hoesje

Deze worden door een designer van B2C Telecom ontworpen. Maar jij kunt ook zelf de ontwerper zijn van je eigen telefoonhoesje. Met onze Phone Case Designer plaats je met speels gemak persoonlijke foto’s en teksten op een smartphone hoesje. Ben je een creatief persoon? Grijp dan nu je kans en ontwerp je eigen unieke Samsung Galaxy A3 hoesje.

Ben je niet de creatiefste persoon op aarde? Geen probleem. Misschien heb je dan even meer tijd nodig voor het ontwerpen van je Samsung Case. Maar dan nog is de ontwerpfase geen ellenlang proces. Bovendien hebben we een video instructie online gezet. Hierop is precies te zien welke stappen je dient te zetten om tot een uniek smartphone hoesje te komen.

Zelf gemaakte Samsung case uniek en praktisch

We merken dat klanten erg veel plezier hebben in het maken van smartphone hoesjes. De verschillende voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes op onze website spreken boekdelen. Misschien dat deze voorbeelden jou wel inspireren tot iets leuks en unieks. Het voordeel is dat je na het ontwerpen van het hoesje eerst een voorbeeld te zien krijgt in 3D en vervolgens nog aanpassingen kunt doen.

Het kan dus niet misgaan met jouw Samsung Case. Deze case komt er niet alleen uniek uit te zien, hij is ook voorzien van praktische vakjes aan de binnenzijde en een magnetische sluiting. Onze hoesjes met unieke print zijn dus ook nog eens zeer handig. Daarnaast is jouw telefoon optimaal beschermd tegen valschade. Met een hoesje van B2C Telecom kan jouw Samsung Galaxy A3 (2016) tegen een stootje. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken