Maak unieke Samsung Galaxy A3 2015 (SM-A300F) hoesjes bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy A3 2015 (SM-A300F) is een aantrekkelijke Android-smartphone met een dunne aluminium behuizing. Bij deze telefoon staat design centraal. Daarnaast heeft het toestel een krachtige quad-core processor, goede camera's en ondersteuning voor 4G+. B2C Telecom heeft een zeer aantrekkelijk assortiment Samsung Galaxy A3 2015 hoesjes. Als je besluit zelf een Samsung hoesje te maken voor dit toestel wordt het eindresultaat uniek.

De Samsung Galaxy A3 2015 (SM-A300F) is een lekker compact toestel en de bescherming van een hoesje is zeer handig. Door een door onszelf ontwikkeld programma is het mogelijk om je eigen foto’s en teksten op de Samsung case te plaatsen. Op deze pagina kun je beginnen met je eigen unieke ontwerp op een boekhoesje. Handig aan deze Samsung hoesjes zijn de verschillende opbergvakjes. Omdat de Samsung Galaxy A3 in een stevige op maat gemaakte plastic case zit, is het toestel zeer goed beschermd.

Foto van vakantie op Samsung Galaxy A3 2015 (SM-A300F) hoesje

Met onze Phone Case Designer kun je jouw speciale teksten, afbeeldingen, foto’s en logo’s op het Samsung Galaxy A3 2015 (SM-A300F) hoesje zetten. Dit doe je dus op een boekhoesje met afsluitend lipje aan de buitenkant. Deze boekhoesjes worden ook gebruikt bij het maken van onze Microsoft Lumia 950 XL design hoesjes. Op deze design hoesjes staat een exclusieve print van B2C Telecom. Bij het maken van je eigen Microsoft Lumia 950 XL case voer je zelf de regie over het ontwerpproces. 

In onze speciale video handleiding wordt precies uitgelegd welke stappen je dient te zetten.  Behalve foto’s en teksten kun je ook cliparts en effecten op het Samsung Galaxy A3 2015 (SM-A300F) hoesje zetten. Ook bepaal je zelf de achtergrondkleur op het smartphone hoesje. Ben je klaar met ontwerpen, dan krijg je jouw inspanningen direct te zien in een preview. Op dat moment kun je nog aanpassingen doen.

Bedrijfslogo op Samsung Galaxy A3 2015 (SM-A300F) hoesje

Niet alleen particulieren kunnen zelf hoesjes ontwerpen. Ook bedrijven komen hiervoor in aanmerking. Zij kunnen hun personeel belonen door zelf hun Samsung Galaxy A3 2015 (SM-A300F) hoesjes te ontwerpen. Werknemers zullen er chique en professioneel bijlopen met een zelf ontworpen hoesje.

Na het maken van de smartphone hoesjes krijgen bedrijven een gratis proefdruk toegestuurd. Bovendien krijg je korting als je veel eigen gemaakte Samsung cases tegelijk bestelt. Voor hoesjes en andere accessoires zoals Samsung Galaxy A3 2015 (SM-A300F) screenprotectors ben je bij B2C Telecom aan het juiste adres.