Maak je eigen hoesje voor je nieuwe Samsung A20e

Kies jij ervoor om je eigen hoesje te ontwerpen, zorg er dan wel voor dat je je mooiste foto’s gebruikt. Scherpe beelden met een hoge resolutie zijn belangrijk om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Onze geavanceerde printer doet de rest. Naast dat je Samsung Galaxy A20e de juiste bescherming krijgt, geef jij je toestel ook een unieke look. Een persoonlijke accessoire waarmee jij een extra stukje van jezelf laat zien. Mooie foto’s van je huisdier, voetbalclub of vrienden en familie, alles is mogelijk. Of je nu voor een TPU-siliconen hoesje, bookcase of stand case gaat, al onze hoesjes bieden jouw telefoon de juiste bescherming. Bij B2C Telecom hebben we het ontwerpproces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Via dit instructiefilmpje leggen we je precies uit wat je moet doen. Waar wacht je nog op? Aan de slag!

Een uniek telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy A20e

Een budgettelefoon waar alles op zit wat de doorsnee telefoongebruiker nodig heeft.  De Samsung A20e is een goedkoop toestel met een 5,8 inch-scherm en een dubbele camera. De batterij gaat behoorlijk lang mee en de telefoon ligt door de dunne randen lekker in de hand. Om je nieuwe toestel zo goed mogelijk te beschermen tegen val- en krasschade, is een stevig telefoonhoesje natuurlijk een echte must. Niets is immers zo irritant als een barst in je scherm. Bij B2CTelecom vind je reguliere hoesjes die je Samsung Galaxy A20e de juiste bescherming biedt. Maar eigenlijk is er niets leuker dan je eigen case ontwerpen. Met onze eigen ontwikkelde Phone Case Designer tover jij je telefoon in een paar stappen om tot een echte eyecatcher. 

Een fris en uniek design voor je Samsung Galaxy A20e

Naast privé is het natuurlijk ook heel leuk om zelfontworpen telefoonhoesjes zakelijk in te zetten. Misschien heb jij wel een eigen bedrijfje of sta je binnenkort met je werk op een beurs of ander evenement; originele en grappige telefoonhoesjes zijn op dit soort momenten een gewilde gadget. Bedruk je case met een logo of pakkende tekst, en je valt direct op. Iedereen pakt zijn of haar smartphone er meerdere keren per dag bij, voor jou betekent dit meerdere keren per dag gratis reclame. Ook leuk: geef een telefoonhoesje cadeau aan een goede vriend of vriendin. Bij B2CTelecom leveren we vrijwel alle merken. Maak van je cadeau echt iets persoonlijks en verras een van je dierbaren met een uniek telefoonhoesje.