Zelf je Samsung Galaxy A14 5G hoesje ontwerpen

De Samsung Galaxy A14 5G is een instapmodel telefoon met een prijs die daarbij past. Internetten, appen en zelfs het spelen van niet al te zware games doe je moeiteloos met deze populaire budgetsmartphone. Helaas weet de behuizing zich qua uitstraling lastig te onderscheiden. Dat los je gelukkig simpel op door zelf een fraai hoesje voor de Galaxy A14 5G te ontwerpen. 

Zelf TPU siliconen cover ontwerpen voor Galaxy A14 5G

Niet alleen voor een mooiere uitstraling is het ontwerpen van een hoesje voor je Samsung Galaxy A14 5G een goed idee; ook voor de levensduur van je toestel doet het wonderen. De A14 5G heeft namelijk een relatief goedkope plastic behuizing, die kwetsbaar is voor val-, stoot- en krasschade. Met het kopen van een hoogwaardig telefoonhoesje sla je dan ook twee vliegen in één klap.

Een veelgekozen hoesje voor de Galaxy A14 5G is een TPU siliconen cover. Dit handzame hoesje bedekt alleen de zij- en achterkant van je telefoon, waardoor het formaat nagenoeg hetzelfde blijft. Met een uniek ontwerp maakt deze cover je toestel ook nog eens een stuk fraaier. Let op: gebruik in combinatie met een TPU cover een screenprotector om het scherm van je A14 5G te beschermen.

Stand case of book case maken voor Samsung Galaxy A14 5G

Wil je een GSM hoesje dat ook het scherm van je telefoon beschermt of wil je dubbel zoveel ruimte hebben om je te kunnen uitleven tijdens het ontwerpen? Kies dan voor een stand case of book case. Deze beide hoesjes omsluiten niet alleen de zij- en achterkant van je Samsung Galaxy A14 5G, maar hebben ook een flap aan de voorzijde.

Hierdoor verzekeren een stand case en book case je niet alleen van extra bescherming, maar bieden ze door hun grotere formaat ook ruimte aan extra functionaliteiten. Zo zet je je Galaxy A14 5G met een stand case makkelijk voor je neer tijdens mediagebruik en neem je met de handige vakjes in een book case je pasjes, briefgeld en andere kleine spullen overal en altijd makkelijk met je mee.

Origineel GSM hoesje ontwerpen voor Galaxy A14 5G

Benieuwd hoe het maken van een telefoonhoesje via onze site werkt? Kies een model hoesje (bijvoorbeeld TPU case, book case of stand case) en ga aan de slag! Je zult al snel merken dat het zelf ontwerpen van een GSM hoesje een fluitje van een cent is. Sleep je foto’s, afbeeldingen, teksten, special fx, clipart en meer op het ontwerpcanvas en creëer in enkele minuten jouw droomontwerp.

Is zelf een hoesje ontwerpen niet echt jouw ding of heb je haast met je bestelling? Hier vind je ook honderden kant-en-klare ontwerpen voor de Samsung Galaxy A14 5G. Welk hoesje je ook kiest bij B2C Telecom; je bent altijd verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit en rijke, levendige kleuren. Bestel direct en profiteer van onze voordelige prijzen en snelle verzending.