Zelf je Samsung Galaxy A13 5G hoesje ontwerpen

Wil jij zelf je Samsung Galaxy A13 5G hoesje ontwerpen? Bij B2C Telecom ontwerp je in een handomdraai jouw gedroomde telefoonhoesje met je favoriete foto’s, afbeeldingen en teksten. Van een handzame back cover of TPU case tot een functioneel boekhoesje of standcase. Zo ontwerp jij een 100% uniek hoesje met een trendy look dat jouw telefoon optimaal beschermt.

Back cover of TPU case voor Samsung Galaxy A13 5G

Zoals de naam al prijsgeeft, omsluit een back cover alleen de achterkant (en zijkanten) van je telefoon. Hierdoor blijft je Samsung Galaxy A13 5G licht en handzaam, terwijl deze toch goed beschermd is tegen de meeste schade door stoten of vallen. Van dezelfde voordelen profiteer je als je kiest voor een TPU siliconen case.

Zowel een TPU siliconen case als een back cover hebben echter één nadeel en dat is dat ze de voorkant van je toestel niet beschermen. Hierdoor kan een sleutelbos in je broekzak gemene krassen maken op het scherm van je Galaxy A13 5G. We adviseren dan ook om jou zelf ontworpen TPU case of back cover te combineren met een goede screenprotector voor maximale veiligheid.

Boekhoesje of standcase voor Samsung Galaxy A13 5G

Wanneer je besluit om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen, is de kans groot dat je waarde hecht aan de uitstraling van je telefoon. Minstens zo belangrijk als de look van een hoesje is echter de functionaliteit ervan. De ultieme mix tussen uitstraling en functionaliteit vind je in een zelf ontworpen boekhoesje of standcase.

Zowel een boekhoesje als standcase omsluiten niet alleen de zij- en achterkant, maar ook de voorkant van je telefoon. Daarnaast kun je een standcase horizontaal voor je neerzetten en zo op je gemak je favoriete films, series of YouTube-videos kijken. Een boekhoesje biedt handige vakjes voor je pasjes of briefgeld en is daarmee ideaal voor onderweg.

Ontwerp zelf je GSM hoesje voor Galaxy A13 5G

Welk hoesje jij ook kiest voor je Samsung Galaxy A13 5G; het zelf ontwerpen ervan verzekert je van een origineel GSM hoesje dat niemand anders heeft. Dankzij de vele ontwerp mogelijkheden in onze Phone Case Designer ontwerp jij in slechts enkele minuten je gedroomde telefoonhoesje en voeg je foto’s, afbeeldingen, clip art, tekst, special FX en nog veel meer toe.

Wil je direct jouw hoesje ontwerpen voor de Galaxy A13 5G of simpelweg testen hoe dit werkt? Wacht dan niet langer en kies op deze pagina een boekhoesje, standcase, back cover of TPU siliconen case. Vervolgens kun je in de Phone Case Designer je creativiteit de vrije loop laten. Heb je vragen? Onze behulpzame klantenservice staat voor je klaar!