Maak exclusief Nokia 9 hoesje bij B2C Telecom

De Nokia 9 is stof- en waterdicht en heeft een Snapdragon-chip van Qualcomm, 128GB aan opslagruimte en een IP68-certificatie. De telefoon is dus stof- en waterdicht. Dit terwijl eerdere Nokia-toestellen slechts spatwaterdicht zijn. Het fraaie design kun je beschermen door er zelf een leuk Nokia 9 hoesje voor te maken. Een eigen Nokia 9 hoesje ontwerpen met naam of foto kan bij B2C Telecom voor een zeer lage prijs. Ook stand cases, design hoesjes en TPU hoesjes zijn zeer waardevol.

De Nokia 9 is te alle tijde veilig te gebruiken met een Nokia 9 hoesje zoals een stand case of een TPU case. Ben je op zoek naar een zeer exclusief telefoonhoesje en heb je dat zelfs niet kunnen vinden in onze collectie Nokia 9 design hoesjes? Dan bevelen we je van harte aan om je eigen Nokia 9 case te ontwerpen. Dit kan met behulp van onze Phone Case Designer. Heb je inspiratie nodig? Kijk dan eens naar de voorbeelden van andere klanten.

Uniek Nokia 9 hoesje met naam of logo

Het design van de Nokia is van metaal en ligt lekker in de hand. Verder zit er een vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel. Deze scanner is natuurlijk nog steeds binnen handbereik als er een hoesje om de Nokia 9 zit. Een eigen ontwerp kun je zetten op een boekhoesje, TPU case, of stand case. Een Nokia 9 stand case is multifunctioneel. Zo heeft het telefoonhoesje een standaard functie. Hiermee is het handig om filmpjes te kijken op de Nokia 9.

Waar stand cases een magnetische sluiting hebben aan de binnenkant, hebben boekhoesjes deze aan de buitenkant in de vorm van een sluitclip. Verder hebben deze smartphone hoesjes drie opbergvakjes voor pasjes en papiergeld en zijn ze gemaakt van PU leer en TPU.

Foto van huisdier of vakantie op Nokia 9 hoesje

Dankzij een foto of een naam wordt jouw Nokia 9 hoesje nog persoonlijker. Het personaliseren van producten neemt een hoge vlucht. Hier zijn we op ingesprongen met onze printservice. Je kunt zelf het patroon en de kleur van het hoesje bepalen. Daarnaast kun je een tekst, je naam, een glossy effect en clip arts toevoegen aan je persoonlijke ontwerp. Als je klaar bent met ontwerpen kun je nog een laatste controle verrichten in 3D.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken