Maak Nokia 8 hoesje bij B2C Telecom

De Nokia 8 heeft mooie specificaties, zoals een dubbele camera, een aluminium behuizing en een 5,3 inch-AMOLED-beeldscherm. De behuizing is niet super mooi, maar dit kun je compenseren door er een uniek telefoonhoesje bij te kopen. De Nokia 8 hoesjes van B2C Telecom zijn tevens onbreekbaar. Je kunt bij B2C Telecom ook zelf een hoesje ontwerpen tegen een zeer lage prijs. Een eigen Nokia 8 hoesje maken met foto’s en teksten is erg uitdagend om te doen.

Met een leuk hoesje blijft de Nokia 8 geheel in tact, zelfs als die een flinke smak op de grond maakt. Het design zal met een Nokia case geen krassen oplopen. Onze Nokia hoesjes met prints zijn uniek. De Nokia 8 design hoesjes zijn door onze ontwerper gemaakt en zien er stuk voor stuk zeer geweldig uit. De hoesjes zijn te krijgen in verschillende thema’s, zoals dieren, landschappen, steden, bloemen en auto’s. De Nokia 8 design hoesjes zijn enkel en alleen in onze webshop te krijgen.   

Ben je een creatief peroon, dan is het een uitdaging om zelf een Nokia 8 hoesje te ontwerpen. Bij ons zet je persoonlijke foto's en teksten op een Nokia hoesje. Dit gebeurt met onze Phone Case Designer. Jouw Nokia 8 wordt uniek met een eigen design. Een gadget die zijn gelijke niet kent. Als je echt wil opvallen, zou je ook een glossy effect op het smartphone hoesje kunnen zetten.

Zet foto van huisdier op stand case of boekhoesje

We kunnen jouw design op boek hoesjes, stand cases en TPU cases bedrukken. Boekhoesjes worden het meest besteld. Deze cases beschermen jouw Nokia compleet. We bedrukken zelfs de sluitclip. De hoesjes zijn erg praktisch, onder andere vanwege de opbergvakjes aan de binnenkant. Een stand case is ook een optie. Dit is een een variant op een boekhoesje.

De stand case wordt aan de binnenzijde afgesloten. Bovendien heeft dit telefoonhoesje ook een standaard. Hiermee is de telefoon horizontaal neer te zetten. Een TPU case is speciaal voor mensen die niet van poespas houden en de voorzijde van een boekhoesje niet kunnen waarderen. Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? Dan is een smartphone hoesje met eigen ontwerp zeer aantrekkelijk. Bedrijven kunnen ook hun werknemers verrassen met een hoesje met eigen ontwerp. Een hoesje met bedrijfslogo staat zeer professioneel. 

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken