Maak zelf een uniek Nokia 6 (2018) hoesje bij B2C Telecom

De Nokia 6 (2018) is een hele leuke en praktische telefoon, die beschikt over een 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. De smartphone is in alle opzichten kwalitatief een stukje beter dan de Nokia 5. Wel is het van belang dat je deze smartphone goed beschermt. Dit kan natuurlijk met een onderscheidend Nokia 6 hoesje van B2C Telecom. Je kunt de case zelfs uniek maken door voor een eigen ontwerp te gaan. Met een kleine inspanning zet je een of meerdere foto’s op een Nokia 6 (2018) hoesje. Ook voor speciale effecten en clip arts is volop ruimte.

De Nokia 6 is niet zo heel duur. Toch wil je niet dat er schade optreedt als de telefoon op de grond valt. Dit voorkom je door een kleine investering te doen in een leuk boekhoesje of een flexibele TPU case. Deze Nokia hoesjes zijn zeer praktisch en zijn gemaakt van het best denkbare materiaal. Met een eigen ontwerp maak je deze producten echt uniek en persoonlijk.

Je kunt jouw Nokia 6 (2018) hoesje helemaal zelf vormgeven

Met onze Phone Case Designer kun je niet 1, niet 2, maar zelfs vijf of tien afbeeldingen op een Nokia hoesje zetten. Deze foto’s kun je uploaden vanuit social media. Je kiest natuurlijk voor beeld dat je persoonlijk raakt. Verder is het van belang dat de afbeeldingen voldoende kwaliteit hebben. Heel veel klanten zijn de uitdaging aangegaan om zelf een Nokia 6 case te ontwerpen. Ben jij de volgende?

Afbeeldingen van vakanties en feestjes zijn hartstikke leuk om op een Nokia 6 hoesje te plaatsen. Met speciale effecten en letters kun je jouw smartphone hoesje helemaal zelf vormgeven. We hebben het je zo makkelijk en leuk mogelijk proberen te maken. We bedrukken jouw unieke Nokia 6 hoesje in ons eigen magazijn. Mede hierdoor zijn de prijzen van de hoesjes bijzonder laag. Een extra bescherming voor het touchscreen realiseer je met onze Nokia 6 screenprotectors!

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken