Unieke Nokia 6 hoesjes maken bij B2C Telecom

De Nokia 6 heeft een 5,5 inch-scherm met Full HD-resolutie. Verder heeft de smartphone 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen onder de motorkap liggen. Ook maakt de Nokia 6 goede foto's met de 16-megapixelcamera aan de achterzijde en 8-megapixelcamera aan de voorzijde. Voor deze telefoon geldt hetzelfde als voor de Nokia 6 hoesjes: ze hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien kun je op deze website een unieke slag slaan door zelf een Nokia 6 hoesje te ontwerpen. Zelf een Nokia 6 hoesje maken is een heerlijke vorm van vrijetijdsbesteding.

De Nokia 6 is een uitstekend toestel, gericht op een publiek dat tussen het midden- en topsegment in ligt. Zelf Nokia hoesjes maken kan bij B2C Telecom tegen een zeer scherp tarief. Ze zijn net even wat duurder dan bijvoorbeeld onze Nokia 6 stand cases, maar daar krijg je dan wel een uniek product voor terug. Met onze Phone case Designer is het namelijk mogelijk om meerdere persoonlijke foto’s en teksten op het Nokia 6 hoesje te zetten.

TPU hoesje of boekhoesje voor eigen ontwerp

Hiervoor is een TPU hoesje of een boekhoesje met magnetisch lipje te gebruiken. De TPU cases zijn speciaal op maat gemaakt voor de Nokia 6 en voorzien van alle nodige uitsparingen. Ontwerp je zelf een Nokia 6 TPU hoesje, dan is het verstandig hier een screenprotector bij te gebruiken. Dit ter voorkoming van schade aan het kostbare touchscreen. 

Een TPU case bedekt namelijk niet het scherm. Dat laatste is wel het geval als je besluit een boek hoesje te ontwerpen. Een Nokia 6 boekhoesje bedekt alle zijden van de smartphone. Maar een Nokia 6 screenprotector bewijst natuurlijk bij alle Nokia 6 cases zijn waarde.

Zelf speciale foto’s zetten op Nokia 6 hoesje 

Je bepaalt zelf welke foto’s je op het Nokia 6 hoesje wilt zetten. Als je naar inspiratie op zoek bent raden we je aan de verschillende voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes van klanten op onze website te bekijken. Je zult zien dat je al je creativiteit in het ontwerp kwijt kunt. 

Foto’s van dierbaren of speciale gebeurtenissen zoals vakanties zijn ideaal om op een Nokia 6 hoesje te plaatsen. Maar wellicht bedenk jij wel iets waar nog nooit iemand is opgekomen! Jouw unieke Nokia 6 hoesje wordt door ons in eigen beheer bedrukt. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken kunnen we de prijs van onze producten zo laag houden. Dat merk je als je een zelf gemaakt hoesje en een Nokia 6 screenprotector bestelt bij B2C Telecom!