Unieke Nokia 6 hoesjes maken bij B2C Telecom

De Nokia 6 heeft een 5,5 inch-scherm met Full HD-resolutie. Verder heeft de gsm 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen onder de motorkap liggen. Ook maakt de Nokia 6 goede foto's met de 16-megapixelcamera aan de achterzijde en 8-megapixelcamera aan de voorzijde. Voor deze gsm geldt hetzelfde als voor de Nokia 6 hoesjes: ze hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien kunt u op deze website een unieke slag slaan door zelf een Nokia 6 hoesje te ontwerpen. Zelf een Nokia 6 hoesje maken is een heerlijke vorm van vrijetijdsbesteding.

De Nokia 6 is een uitstekend toestel, gericht op een publiek dat tussen het midden- en topsegment in ligt. Zelf Nokia hoesjes maken kan bij B2C Telecom tegen een zeer scherp tarief. Ze zijn net even wat duurder dan bijvoorbeeld onze Nokia 6 stand cases, maar daar krijgt u dan wel een uniek product voor terug. Met onze Phone case Designer is het namelijk mogelijk om meerdere persoonlijke foto’s en teksten op het Nokia 6 hoesje te zetten.

TPU hoesje of boekhoesje voor eigen ontwerp

Hiervoor is een TPU hoesje of een boekhoesje met magnetisch lipje te gebruiken. De TPU cases zijn speciaal op maat gemaakt voor de Nokia 6 en voorzien van alle nodige uitsparingen. Ontwerpt u zelf een Nokia 6 TPU hoesje, dan is het verstandig hier een screenprotector bij te gebruiken. Dit ter voorkoming van schade aan het kostbare touchscreen. 

Een TPU case bedekt namelijk niet het scherm. Dat laatste is wel het geval als u besluit een boek hoesje te ontwerpen. Een Nokia 6 boekhoesje bedekt alle zijden van de smartphone. Maar een Nokia 6 screenprotector bewijst natuurlijk bij alle Nokia 6 cases zijn waarde.

Zelf speciale foto’s zetten op Nokia 6 hoesje 

U bepaalt zelf welke foto’s u op het Nokia 6 hoesje wilt zetten. Als u naar inspiratie op zoek bent raden we u aan de verschillende voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes van klanten op onze website te bekijken. U zult zien dat u al uw creativiteit in het ontwerp kwijt kunt. 

Foto’s van dierbaren of speciale gebeurtenissen zoals vakanties zijn ideaal om op een Nokia 6 hoesje te plaatsen. Maar wellicht bedenkt u wel iets waar nog nooit iemand is opgekomen! Uw unieke Nokia 6 hoesje wordt door ons in eigen beheer bedrukt. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken kunnen we de prijs van onze producten zo laag houden. Dat merkt u als u een zelf gemaakt hoesje en een Nokia 6 screenprotector bestelt bij B2C Telecom!