Zelf unieke Moto Z Play hoesjes maken bij B2C Telecom

De Moto Z Play van is zeer budgetvriendelijk. Het is een modulaire smartphone, waar je extra modules op kunt klikken zoals camera met optische zoom of een speaker. Door een leuk hoesje te nemen voor deze telefoon, wordt de bescherming van de Moto Z Play gegarandeerd. Je kunt een unieke uitstraling geven aan het apparaat door zelf een Moto Z Play hoesje te ontwerpen. Maak zelf een Moto Z Play hoesje met foto’s van een vakantie of van je favoriete huisdier.

Spelen met de Moto Z Play wordt een feest als je ervoor kiest om zelf een uniek smartphone hoesje te maken. Hiervoor kun je kiezen als je bijvoorbeeld geen keuze heeft kunnen maken uit onze Moto Z Play design hoesjes. Deze hoesjes hebben prachtige prints en zijn zeer functioneel. Toch kunnen we ons voorstellen dat je een unieke look aan je Moto Z Play wilt geven. Daarom hebben we de mogelijkheid in huis om zelf een uniek hoesje te ontwerpen.

Eigen foto’s op hoesjes Moto Z Play

Om dat te bewerkstelligen kun je gebruik maken van onze Photo Case Designer op onze website. Met dit handige hulpmiddel ben je in staat om je smartphonehoesje te personaliseren. Eigen foto’s van een onvergetelijke trip of van sporthelden, huisdieren of dierbaren kun je op schitterende wijze vastleggen op het hoesje van de Moto Z Play. Ook bedrijven kunnen hun eigen hoesje maken, indien ze hun communicatie via smartphone een speciaal tintje willen geven. Een gratis proefdruk zorgt ervoor dat je zelf de regie kunt voeren over het uiteindelijke resultaat.

Zelf Moto Z Play TPU hoesje of boekhoesje ontwerpen

Wij weten in elk geval zeker dat werknemers blij worden van zo’n initiatief. We hebben immers al vele klanten tevreden gesteld. Op deze pagina kun je verschillende voorbeelden zien van zelf gemaakte hoesjes met foto van klanten. Je kunt je speciale ontwerp plaatsen op een boekhoesje of een TPU case. Het boekhoesje wordt met een magnetisch lipje aan de buitenkant afgesloten.

Een Moto Z Play TPU case is erg flexibel en beschermt vooral de zijkanten en de achterkant van de gsm. Daarom is het verstandig om een Moto Z Play screenprotector aan te brengen op je smartphone. Of die nu mat of glans is, hij geeft samen met het zelf ontworpen hoesje meer glans aan deMoto Z Play.