Ontwerp uniek Moto Z hoesje bij B2C Telecom

De Moto Z is dun en licht. Met 5,2 millimeter en 136 gram voel je hem bijna niet in je broekzak zitten. Het 5,5 inch amoledscherm heeft een resolutie van 2560×1440 pixels en de Snapdragon 820-processor wordt bijgestaan door 4 GB RAM. Onze Moto Z hoesjes zijn zeker zo onderscheidend als de telefoon zelf. Een uniek Moto Z hoesje ontwerp je natuurlijk bij B2C Telecom. Zelf een Moto Z hoesje maken kan bij ons tegen een zeer scherp tarief.

De modulaire smartphone is sinds de lancering van de Moto Z een begrip. De telefoon heeft zogenaamde Moto Mods. Dat zijn modules die je via magneten op de achterkant van de smartphone monteert en eenvoudig kan omwisselen. Je kunt dus via Mods extra functionaliteiten toevoegen. Bij B2C Telecom kun je iets unieks toevoegen aan de Moto Z. Door voor een eigen hoesje te gaan creëer je een product dat nergens anders mee te vergelijken is.

Maak eigen Moto Z hoesje met foto

Een gadget als de Moto Z koop je niet van de ene op de andere dag. Het eerste wat je doet als u deze telefoon in bezit hebt, is natuurlijk een Moto Z hoesje bestellen. Een speciale telefoon mag een speciaal hoesje hebben. En specialer dan op onze website zal je ze niet snel aantreffen.

Zeker niet als je een eigen smartphone hoesje maakt voor de Moto Z. Dit kan op onze website. Wij bieden de mogelijkheid om tot tien persoonlijke afbeeldingen op het smartphone hoesje te plaatsen. Bijvoorbeeld de mooiste foto's van je huisdier, voetbalelftal, of reünie. Op die manier wordt de Moto Z pas echt gedenkwaardig! Schrijf geschiedenis door zelf een uniek hoesje te ontwerpen voor de Moto Z!

Eigen ontwerp op boekhoesje of TPU case

Je kunt een eigen ontwerp plaatsen op een TPU hoesje of op een boekhoesje. Een Moto Z boekhoesje heeft een magnetische sluiting aan de buitenkant in de vorm van een speciaal lipje. Een Moto Z TPU hoesje heeft opstaande randen aan de voorkant. Deze telefoonhoesjes worden vaak gebruikt in samenspel met een screenprotector.

Op deze pagina staat een handige video handleiding die laat zien hoe je zelf een mooi hoesje maakt. Mocht de Moto Z een klap krijgen te verduren, dan zorgen de zelf ontworpen smartphone hoesjes ervoor dat deze zo goed mogelijk wordt opgevangen.