Ontwerp Motorola Moto G5S Plus hoesjes bij B2C Telecom

De Motorola Moto G5S Plus is verwant aan de Motorola Moto G5 en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. De Motorola Moto G5S Plus heeft een 5,2 inch scherm en een Snapdragon 625-chipset. Onze goedkope hoesjes zijn broodnodig voor de Motorola Moto G5S Plus. Het is erg bijzonder om zelf een hoesje te maken. Hierdoor wordt het toestel niet alleen beschermd, maar krijgt het ook nog eens een unieke uitstraling. Niemand anders loopt met deze Motorola Moto G5S Plus case rond!

Lenovo maakt furore met deze smartphones van Motorola. De Motorola Moto G5S Plus ziet er geweldig uit door er zelf een telefoonhoesje voor te maken. De Motorola Moto G5S Plus is net als onze design hoesjes zeer betaalbaar. Voor een kleine bijbetaling heb je bovendien een unieke smartphone hoes te pakken. Met onze Phone Case Designer is het erg leuk om zelf foto’s, teksten en logo’s op het Motorola Moto G5S Plus hoesje te zetten.

Maak Motorola Moto G5S Plus hoesje dat perfect aansluit op jouw wensen

Het gebruik van de Phone Case Designer is makkelijk. Bovendien hebben we een zeer praktische video handleiding op onze site gezet. Als je klaar bent met ontwerpen van het Motorola Moto G5S Plus hoesje, kun je direct in een preview het eerste resultaat zien.

Is het Motorola hoesje niet naar wens, dan kun je makkelijk aanpassingen doen. Zo maak je zelf een Motorola Moto G5S Plus hoesje, dat perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen. Een zelf ontwikkelde Motorola hoes beschermt tegen valschade en geeft de telefoon een unieke look. Wat kun je nog meer wensen?

Screenprotector voor zelf ontworpen hoesje

Een screenprotector is handig, want die beschermt tegen krassen en barsten. Deze wordt vaak gebruikt bij een TPU case. Heb je zelf een TPU hoesje ontworpen, dan is het verstandig een screenprotector te bestellen. Dit kan bij B2C Telecom tegen zeer lage kosten. Ook op een boekhoesje is het mogelijk een uniek ontwerp te plaatsen. Deze hoesjes zijn er met en zonder magnetische sluitclip.   

De hoesjes zijn goedkoop omdat we het printwerk in eigen beheer doen. Met onze printservice lopen we sterk voor op onze concurrentie. B2C Telecom innoveert sterk. Wil je een Motorola Moto G5S Plus hoesje maken met een foto van je vakantie? Dat is natuurlijk mogelijk. Wil je inspiratie opdoen voor het ontwerpen van een eigen Motorola Moto hoesje? Kijk dan naar de opgeslagen voorbeelden van onze klanten.