Maak Motorola Moto G5S hoesje bij B2C Telecom

Motorola heeft met de Motorola Moto G5S een budgettopper ontworpen. Het is een toestel dat meerwaarde heeft ten opzichte van de originele Motorola Moto G5. Ben je op zoek naar een goedkoop Motorola Moto G5S hoesje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je een Motorola Moto G5S hoesje dat niemand heeft? Ontwerp dan zelf een telefoonhoesje. Onze cases vergroten de levensduur van je Motorola aanzienlijk.

De originele Motorola Moto G5 heeft een 5 inch-scherm. Die van de Motorola Moto G5S is iets groter. Het apparaat heeft een Snapdragon 430-chipset en de opslagruimte is uitgebreid van 16 naar 32GB. Voor een unieke bescherming van het apparaat is een smartphone hoesje met speciale print een uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een leuk design hoesje of een case die je zelf maakt.

Eigen foto's op TPU hoesje of boekhoesje

Zelf foto’s en teksten zetten kan op een TPU case. Deze hoes beschermt met name de achterkant en de zijkanten van de smartphone. De voorkant wordt niet volledig bedekt. Daarom is een screenprotector nemen bij dit hoesje verstandig. Een eigen ontwerp plaats je met onze Phone Case Designer. Hiermee zet je met groot gemak persoonlijke foto's en teksten op het TPU hoesje. Je kunt er ook cliparts, een glossy effect en jouw favoriete achtergrondkleur aan toevoegen.

Uiteindelijk heb je een Motorola hoesje dat niemand anders in zijn bezit heeft. Je kunt jouw uniek ontwerp ook zetten op een boekhoesje. Dit Motorola Moto G5S hoesje is zeer veilig en uitermate comfortabel. De complete smartphone wordt afgesloten met het boek hoesje. De case is licht van gewicht en voorzien van vakjes voor papiergeld en pasjes. De portemonnee kun je thuis laten met deze boek cases. 

Motorola Moto G5S case met magnetische sluiting

Er zijn twee verschillende type boekhoesjes. De ene wordt afgesloten met een magnetisch lipje aan de buitenkant, de andere door magneten aan de binnenkant. Jij bepaalt welk type Motorola Moto hoesje jij het prettigst vindt. Door een eigen design op een TPU hoesje of een boekhoesje te zetten maak je een uniek persoonlijk product. Andere optie is een stand case. Een Motorola Moto G5S stand case heeft meerdere functionaliteiten. Met een speciale standaard is de smartphone op tafel neer te zetten en kun je filmpjes bekijken terwijl je de handen vrij hebt.   

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken