Unieke Motorola Moto G5 Plus hoesjes maken bij B2C Telecom

De Motorola Moto G5 Plus is de grote broer van de Motorola Moto G5 en heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De Motorola Moto G5 Plus heeft een 5,2 inch scherm, Snapdragon 625-chipset en een groter opslaggeheugen dan de G5. Onze goedkope hoesjes zijn een geweldige aanvulling op de Motorola Moto G5 Plus. Helemaal als je ervoor kiest om zelf een hoesje te maken. Hierdoor wordt het toestel niet alleen beschermd, maar wordt het ook nog eens een unieke verschijning.

Lenovo mikt met de smartphone op het middensegment van de markt. De Motorola Moto G5 Plus krijgt echter veel meer allure door er zelf een telefoonhoesje voor te maken. De Motorola Moto G5 Plus heeft net als onze design hoesjes een betaalbaar prijskaartje. Voor een hele kleine meerprijs heb je bovendien een unieke smartphone hoes te pakken. Met onze Phone Case Designer is het een fluitje van een cent om zelf foto’s, teksten en logo’s op het Motorola Moto G5 Plus hoesje te zetten.

Ontwerp Motorola Moto G5 Plus hoesje dat perfect aansluit op jouw wensen

Het gebruik van de Phone Case Designer wijst zichzelf. Bovendien staat een zeer praktische video handleiding op onze site. Ben je klaar met ontwerpen van het Motorola Moto G5 Plus hoesje, dan kun je direct in een preview het eerste resultaat zien in 3D.

Is het telefoonhoesje niet naar wens, dan kun je makkelijk aanpassingen doen. Op die manier maak je zelf een Motorola Moto G5 Plus hoesje met foto dat perfect aansluit op jouw wensen. Deze zelf ontwikkelde Motorola case beschermt dus tegen valschade en geeft de Motorola Moto G5 Plus een unieke look. Wat wil je nog meer?

Screenprotector voor zelf ontworpen TPU hoesje

Misschien nog een screenprotector, die het scherm extra beschermt tegen krassen en barsten. Deze wordt meestal gebruikt bij een TPU hoes. Heb je zelf een TPU hoesje ontworpen, dan is een extra bestelling van een glazen screenprotector of eentje van folie een zeer goed plan. Dit kan bij B2C Telecom tegen zeer scherpe prijzen. Ook op een boekhoesje (met of zonder lipje) is het mogelijk een uniek ontwerp te plaatsen.  

Dit komt onder meer omdat we het printwerk in eigen beheer doen. Met deze printservice lopen we sterk voor op de concurrentie. B2C Telecom staat dus alles behalve stil. Wil je een Motorola Moto G5 Plus hoesje maken met een foto van je vakantie, dan is dit natuurlijk mogelijk. Wil je inspiratie opdoen voor het ontwerpen van een eigen smartphone hoesje, dan raden we je aan de opgeslagen voorbeelden van onze klanten te bekijken.