Zelf uniek Motorola Moto G5 hoesje maken bij B2C Telecom

De Motorola Moto G5 is uitgerust met Snapdragon 430-chipset en een 3 GB werkgeheugen. Dat zijn uitstekende specificaties, waar je voor een bescheiden prijs over kunt beschikken. Bescherming tegen valschade realiseer je met een goedkoop hoesje, bijvoorbeeld in de vorm van een stand case of een design hoesje. Een uniek product creëer je door zelf een hoesje te maken voor de Motorola Moto G5. Dit kan exclusief bij B2C Telecom tegen zeer lage kosten.

De kosten kunnen we laag houden omdat we het drukwerk in eigen beheer voor rekening nemen. Indien dit zou worden uitbesteed, zou je veel meer geld kwijt zijn voor het zelf ontwerpen van een mooi Motorola Moto G5 hoesje. We maken gebruik van zeer geavanceerde technieken. Dit heeft geresulteerd in een unieke printservice, waarmee we ons in de schijnwerpers hebben gezet.

TPU hoesje Motorola Moto G5 geschikt voor eigen ontwerp

Hierdoor wordt het zelf maken van een telefoonhoesje voor de Motorola Moto G5 erg bijzonder. Dit kan met een TPU hoesje. Onze TPU cases bestaan uit twee lagen. De binnenste laag is gemaakt van TPU materiaal, de buitenste laag van stevig plastic. Hier kun je met onze Phone Case Designer je mooiste foto’s op plaatsen, bijvoorbeeld van een mooi festival dat je onlangs hebt bezocht. Hier kunnen dan nog teksten, cliparts en achtergrondkleuren aan worden toegevoegd.

Hoewel de behuizing van de Motorola Moto G5 is gemaakt van een sterk soort aluminium, wil je als het goed is toch extra bescherming aanbrengen. Dit doe je door een goedkoop telefoonhoesje te nemen. Wil je een uniek product, dan kies je ervoor om je eigen Motorola Moto G5 hoesje te maken. Je hebt het zelf ontworpen Motorola hoesje snel in huis en we staan garant voor een kwalitatief product.

Motorola Moto G5 hoesje met foto maken

Een Motorola Moto G5 hoesje met een foto van je meeste recente vakantie behoort dus tot de mogelijkheden. Behalve op een TPU hoesje – waar vaak ook een screenprotector bij wordt besteld – kan dit ook worden gedaan op een boekhoesje. Deze hoesjes worden met een magneet afgesloten, aan de buitenkant met lipje of aan de binnenkant zonder lipje.

Daar kan ook een logo bij geplaatst worden, al merken we dat vooral bedrijven enthousiast gebruik maken van deze optie. Voor instellingen kan het interessant zijn om het personeel te faciliteren met dezelfde telefoons met dezelfde Motorola hoesjes. Het is ook lucratief, want als je meerdere Motorola Moto G5 hoesjes bestelt kun je profiteren van bundelkorting.