Maak uniek Motorola Moto G4 Plus hoesje bij B2C Telecom

De Motorola Moto G4 Plus onderscheidt zich van de reguliere Motorola Moto G4 door de vingerafdrukscanner en verbeterde camera (16MP). Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met full-hd-resolutie en beschikt over een vingerafdrukscanner onderaan het scherm. Voor mooie Motorola Moto G4 Plus hoesjes ben je op onze website aan het juiste adres. Maar ook voor unieke hoesjes. Want je kunt bij ons zelf je Motorola Moto G4 Plus hoesje ontwerpen. Als je zelf een Motorola Moto G4 Plus hoesje maakt, krijg je een product thuisgestuurd dat niemand anders heeft.

Dit soort uitspraken heb je hoogstwaarschijnlijk eerder gehoord. Misschien haal je daarom je schouders er wel bij op. Maar bij ons is het geen grootspraak. Wij kunnen jou namelijk echt een uniek Motorola Moto G4 Plus hoesje bezorgen. Daarvoor is wel een kleine inspanning van jezelf nodig. Je moet jouw persoonlijke foto’s en teksten namelijk zelf op het Moto G4 Plus hoesje plaatsen.

Motorola Moto G4 Plus hoesjes ontwerpen met foto

Maar het mooie is dat dit nou juist zo leuk is om te doen. Dit maken we namelijk op uit de reacties van onze klanten. Vele klanten hebben immers in het verleden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zelf een uniek smartphone hoesje te ontwerpen. De voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes met foto kun je bekijken op deze pagina.

Om je eigen Motorola Moto G4 Plus hoesje te ontwerpen, maak je gebruik van onze Phone Case Designer. Dit is een unieke tool die vrij makkelijk te hanteren is. Op deze pagina tref je bovendien een video handleiding aan, die alle stappen even praktisch met je doorneemt.

Behalve foto’s en teksten kun je ook cliparts, effecten en jouw favoriete achtergrondkleur toevoegen aan het Motorola Moto G4 Plus hoesje. Ben je klaar met ontwerpen, dan krijg je jouw inspanningen direct te zien in een preview. Op dat moment kun je nog verschillende aanpassingen verrichten.

Eigen ontwerp op boekhoesje of TPU hoesje

Je kunt voor het eigen ontwerp gebruik maken van een boekhoesje of van een TPU hoesje. Je bepaalt zelf welk Motorola hoesje je het prettigst vindt. Het boekhoesje bedekt de hele smartphone en wordt met een magnetisch lipje aan de buitenkant afgesloten. Een TPU hoesje bedekt alleen de achterkant en de zijkanten van de Motorola Moto G4 Plus. Bij dit zelf ontworpen telefoonhoesje wordt vaak een screenprotector gebruikt. Een Motorola Moto G4 Plus screenprotector houdt je display in tact.