Maak zelf Motorola Moto G4 Play hoesje bij B2C Telecom

De Motorola Moto G4 Play kun je met speels gemak een unieke uitstraling geven. Dit doe je door er zelf een hoesje voor te ontwerpen. Hierdoor wijk je af van alle andere Motorola Moto G4 Play gebruikers. Laat je creativiteit los op jouw eigen ontwerp en maak zelf een leuk en onderscheidend Motorola Moto G4 Play hoesje!

Speel je graag op safe, dan ga je voor een standaard boekhoesje of TPU hoesje voor de Motorola Moto G4 Play. Hou je wel van een gokje, dan waag je de sprong door voor een eigen ontwerp te gaan. Niet dat je dan niet zeker bent van een hoesje van hoge kwaliteit. Je kunt immers gebruik maken van onze Phone Case Designer. Maar is er wel wat creativiteit nodig om een leuk eigen hoesje te kunnen maken.

Prints op Motorola Moto G4 Play hoesje van hoge kwaliteit

Motorola Moto G4 Play hoesjes zijn bij B2C Telecom zeer goedkoop te bestellen. Het midrange-toestel krijgt met een design hoesje van B2C Telecom zelfs een high end vorkomen. Dat is niet zo heel verwonderlijk. De prints op deze smartphone hoesjes zijn namelijk ontworpen door onze grafisch designer. Deze designer heeft zich vastgebeten in allerlei thema's en zich verdiept in de verschillende rages en trends. Het resultaat is een prachtige collectie Motorola hoesjes.

Maar je kunt dus ook zelf de rol van designer op je nemen. Je maakt dan zelf de keuze of je het hoesje graag zakelijk wilt houden of juist fris en vrolijk. Dit doe je door een goede keuze foto te maken en hierbij geschikte teksten en kleuren te kiezen. Je kunt met het standaard witte boekhoesje werkelijk alle kanten op.

Reclame maken met hoesje met logo

Het maakt ook nogal wat uit of je de hoesjes voor jezelf ontwerpt of voor de medewerkers van je bedrijf. Een bedrijf zal ook sneller een logo op een smartphone hoesje zetten. Het kan met de Motorola Moto G4 Play en de zelf gemaakte hoesjes op die manier reclame maken.

We adviseren je ook een screenprotector te gebruiken. Een Motorola Moto G4 Play screenprotector is er in glas en folie en beschermt het display van de telefoon. Een uniek hoesje nodig voor de Motorola Moto G4 Play? Dit kun je zelf maken op de website van B2C Telecom.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Je kunt profiteren van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met waarborg keurmerken