Ontwerp zelf Motorola Moto G4 hoesje bij B2C Telecom 

Wilt u graag extra opvallen met de Motorola Moto G4? Heeft u sterk de behoefte om zich met uw smartphone te onderscheiden van de massa? Dan willen we u wijzen op de mogelijkheid om zelf een leuk Motorola Moto G4 hoesje te ontwerpen. Dit kan op deze website voor een zeer bescheiden bedrag. Treuzel niet langer en maak uw unieke Motorola Moto G4 hoes gewoon zelf!

De Motorola Moto G-reeks bestaat uit smartphones met een bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De Motorola Moto G4 is wat dat betreft weer een schot in de roos. Voor goedkope Motorola Moto G4 hoesjes zit u bij ons goed. Het onderscheidende zit hem vooral in de prints op de hoesjes. Moet u onze Motorola Moto G4 design hoesjes maar eens bekijken. Maakt u zelf een Motorola Moto G4 hoesje, dan bepaalt u zelf hoe die print eruit komt te zien.  

Zet speciale foto op Motorola Moto G4 hoesje

Uw creativiteit komt daarbij natuurlijk goed van pas. Laat uw fantasie de vrije loop, dan zijn we ervan overtuigd dat het goed komt. Zoekt u inspiratie, dan kunt u wellicht eens naar voorbeelden van andere klanten kijken. Persoonlijke teksten, afbeeldingen, cliparts en effecten kunt u zelf aan het ontwerp van het hoesje toevoegen. Met de Phone Case Designer, die we in eigen beheer hebben ontwikkeld, is dit erg leuk om te doen.

Mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u onze online video instructie bekijken. Als u het ontwerp klaar hebt, is dit te controleren in de speciale preview. Vervolgens bedrukken wij uw unieke ontwerp op het smartphone hoesje. Dit hoesje dient u overigens eerst wel zelf te selecteren. Meestal valt de keuze op een boekhoesje. Deze hoesjes zijn de veiligste optie. Ze beschermen immers uw Motorola Moto G4 aan alle kanten.

Motorola Moto G4 hoesjes zeer duurzaam

Het bedrukken van de hoesjes gebeurt met de hoogste kwaliteit inkt. Uw Motorola Moto G4 hoesje wordt dus zeer duurzaam. Vaak wordt bij het hoesje een screenprotector besteld. Met deze Motorola accessoire kan er geen kras ontstaan op het touchscreen. De Motorola Moto G4 screenprotectors zijn makkelijk aan te brengen op de gsm. Bent u in de buurt van ons magazijn, dan kunnen onze medewerkers dit voor u doen. We hebben het bieden van goede service hoog in het vaandel staan.

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • U kunt profiteren van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met waarborg keurmerken