Ontwerp zelf Motorola Moto G4 hoesje bij B2C Telecom 

Wil jij graag extra opvallen met de Motorola Moto G4? Heb jij sterk de behoefte om je met jouw smartphone te onderscheiden van de massa? Dan willen we je wijzen op de mogelijkheid om zelf een leuk Motorola Moto G4 hoesje te ontwerpen. Dit kan op deze website voor een zeer bescheiden bedrag. Treuzel niet langer en maak jouw unieke Motorola Moto G4 hoes gewoon zelf!

De Motorola Moto G-reeks bestaat uit smartphones met een bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De Motorola Moto G4 is wat dat betreft weer een schot in de roos. Voor goedkope Motorola Moto G4 hoesjes zit je bij ons goed. Het onderscheidende zit hem vooral in de prints op de hoesjes. Moet je onze Motorola Moto G4 design hoesjes maar eens bekijken. Maak je zelf een Motorola Moto G4 hoesje, dan bepaal jij zelf hoe die print eruit komt te zien.  

Zet speciale foto op Motorola Moto G4 hoesje

Jouw creativiteit komt daarbij natuurlijk goed van pas. Laat je fantasie de vrije loop, dan zijn we ervan overtuigd dat het goed komt. Zoek je inspiratie, dan kun je wellicht eens naar voorbeelden van andere klanten kijken. Persoonlijke teksten, afbeeldingen, cliparts en effecten kun je zelf aan het ontwerp van het hoesje toevoegen. Met de Phone Case Designer, die we in eigen beheer hebben ontwikkeld, is dit erg leuk om te doen.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je onze online video instructie bekijken. Als je het ontwerp klaar hebt, is dit te controleren in de speciale preview. Vervolgens bedrukken wij jouw unieke ontwerp op het smartphone hoesje. Dit hoesje dien je overigens eerst wel zelf te selecteren. Meestal valt de keuze op een boekhoesje. Deze hoesjes zijn de veiligste optie. Ze beschermen immers jouw Motorola Moto G4 aan alle kanten.

Motorola Moto G4 hoesjes zeer duurzaam

Het bedrukken van de hoesjes gebeurt met de hoogste kwaliteit inkt. Jouw Motorola Moto G4 hoesje wordt dus zeer duurzaam. Vaak wordt bij het hoesje een screenprotector besteld. Met deze Motorola accessoire kan er geen kras ontstaan op het touchscreen. De Motorola Moto G4 screenprotectors zijn makkelijk aan te brengen op de telefoon. Ben je in de buurt van ons magazijn, dan kunnen onze medewerkers dit voor je doen. We hebben het bieden van goede service hoog in het vaandel staan.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Je kunt profiteren van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met waarborg keurmerken