Maak uniek Motorola Moto G 3de Generatie hoesje bij B2C Telecom

De Motorola Moto G 3de Generatie heeft een krachtige 1.4 GHz quad-core processor. Foto's, video's, apps en games komen goed tot zijn recht dankzij het 5 inch HD scherm met levendige kleuren. De batterij is groot genoeg om jou minimaal een dag te ondersteunen. Optimale ondersteuning is verder te vinden in ons assortiment Motorola Moto G 3de Generatie hoesjes. We hebben ook unieke Motorola Moto G 3de Generatie hoesjes. Die mag je zelf ontwerpen op onze website!

De derde generatie Motorola Moto G staat bekend om zijn krachtige specificaties, 'pure' Android, betaalbare prijs en kleurrijke accessoires. Dit zijn allemaal elementen die ook terugkomen in ons aanbod Motorola Moto G 3de Generatie design hoesjes. De prints op deze hoesjes worden exclusief door B2C Telecom geproduceerd. Een uniek element aan de boekhoesjes kun je toevoegen door aan de slag te gaan met een eigen ontwerp.

Zelf foto’s zetten op Motorola Moto G 3de Generatie hoesje

Door zelf een uniek Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te maken breng je een product tot stand waar alleen jijzelf over kan beschikken. Er is een kleine inspanning van jezelf nodig. Maar dit is wel een heel aangename inspanning. Het is namelijk erg tof om je eigen foto’s en teksten op een Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te kunnen zetten.

Het gevolg daarvan is dat wij in staat zijn om jou echt een uniek Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te bezorgen. Om je eigen Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te ontwerpen, maak je gebruik van onze Phone Case Designer. Dit is een unieke tool. Op deze pagina tref je een video handleiding aan, die je begeleidt in het ontwerpproces.

Behalve foto’s en teksten kun je ook cliparts en effecten op het Motorola Moto G 3de Generatie hoesje zetten. Ben je klaar met ontwerpen, dan krijg je jouw inspanningen direct te zien in een preview. Op dat moment kun je nog aanpassingen doen.

Eigen ontwerp op boekhoesje of TPU hoesje

Je kunt voor het eigen ontwerp gebruik maken van een boekhoesje of van een TPU hoesje. Het boekhoesje bedekt de hele smartphone en wordt met een magnetisch lipje aan de buitenkant afgesloten. Een Motorola Moto G 3de Generatie TPU hoesje bedekt alleen de achterkant en de zijkanten van de smartphone. Bij dit zelf ontworpen telefoonhoesje wordt vaak een screenprotector gebruikt. Een Motorola Moto G 3de Generatie screenprotector houdt je touchscreen vrij van schade.