Maak uniek Motorola Moto G 3de Generatie hoesje bij B2C Telecom

De Motorola Moto G 3de Generatie heeft een krachtige 1.4 GHz quad-core processor. Foto's, video's, apps en games komen goed tot zijn recht dankzij het 5 inch HD scherm met levendige kleuren. De batterij is groot genoeg om u minimaal een dag te ondersteunen. Optimale ondersteuning is verder te vinden in ons assortiment Motorola Moto G 3de Generatie hoesjes. We hebben ook unieke Motorola Moto G 3de Generatie hoesjes. Die mag u zelf ontwerpen op onze website!

De derde generatie Motorola Moto G staat bekend om zijn krachtige specificaties, 'pure' Android, betaalbare prijs en kleurrijke accessoires. Dit zijn allemaal elementen die ook terugkomen in ons aanbod Motorola Moto G 3de Generatie design hoesjes. De prints op deze hoesjes worden exclusief door B2C Telecom geproduceerd. Een uniek element aan de boekhoesjes kunt u toevoegen door aan de slag te gaan met een eigen ontwerp.

Zelf foto’s zetten op Motorola Moto G 3de Generatie hoesje

Door zelf een uniek Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te maken brengt u een product tot stand waar alleen uzelf over kan beschikken. Er is een kleine inspanning van uzelf nodig. Maar dit is wel een heel aangename inspanning. Het is namelijk erg tof om uw eigen foto’s en teksten op een Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te kunnen zetten.

Het gevolg daarvan is dat wij in staat zijn om u echt een uniek Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te bezorgen. Om uw eigen Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te ontwerpen, maakt u gebruik van onze Phone Case Designer. Dit is een unieke tool. Op deze pagina treft u een video handleiding aan, die u begeleidt in het ontwerpproces.

Behalve foto’s en teksten kunt u ook cliparts en effecten op het Motorola Moto G 3de Generatie hoesje zetten. Bent u klaar met ontwerpen, dan krijgt u uw inspanningen direct te zien in een preview. Op dat moment kunt u nog aanpassingen doen.

Eigen ontwerp op boekhoesje of TPU hoesje

U kunt voor het eigen ontwerp gebruik maken van een boekhoesje of van een TPU hoesje. Het boekhoesje bedekt de hele smartphone en wordt met een magnetisch lipje aan de buitenkant afgesloten. Een Motorola Moto G 3de Generatie TPU hoesje bedekt alleen de achterkant en de zijkanten van de smartphone. Bij dit zelf ontworpen gsm-hoesje wordt vaak een screenprotector gebruikt. Een Motorola Moto G 3de Generatie screenprotector houdt uw touchscreen vrij van schade.