Maak Motorola Moto E4 Plus hoesje bij B2C Telecom

De Motorola Moto E4 Plus is een budgetsmartphone die vooral opvalt met de enorme batterij. Verder heeft het toestel een groot 5,5 inch-scherm en ruim 16GB aan opslagruimte. Zoek je een leuk Motorola Moto E4 Plus hoesje, dan zit je hier goed. Je kunt een stand hoesje, design hoesje, of TPU hoesje kopen en je kunt zelf een Motorola Moto E4 Plus hoesje maken. Een persoonlijk hoesje ontwerpen, met eigen foto’s en teksten, kan met onze Phone Case Designer.

De Motorola Moto E4 Plus houdt het beslist langer dan een dag vol. De smartphone heeft een enorme accu met een capaciteit van 5000 mAh en kan dus behoorlijk lang mee voordat je tot opladen moet overgaan. Onze Motorola Moto E4 Plus cases zijn goedkoop en zeer handig. Met onze unieke ontwerpmodule is het mogelijk een boekhoesje of een TPU hoesje te personaliseren. We merken dat steeds meer klanten hier behoefte aan hebben.

Eigen foto van vakantie op Motorola Moto E4 Plus hoesje

De Motorola Moto E4 Plus geef je een luxer uiterlijk met een design hoesje. Met deze cases krijgt jouw telefoon een unieke uitstraling. De exclusieve designs zijn door B2C Telecom ontworpen en zeer duurzaam. De smartphone hoesjes bedrukken we zelf, met hoogwaardige inkt. Maar je kunt dus ook zelf een design maken en deze op een Motorola Moto E4 Plus case laten zetten. We bedrukken designs op een boekhoesje of een TPU hoesje. Een boekhoesje is het veiligst. Deze case beschermt alle zijden van de telefoon.

Touchscreen in tact met TPU case en screenprotector

Maar eigen foto’s en teksten staan ook schitterend op een TPU case. Daarnaast kun je speciale clip arts en effecten op het hoesje zetten. Tot slot kun je zelf jouw favoriete achtergrondkleur bepalen. Na het ontwerpen van de Motorola case krijg je in 3D een voorbeeld te zien van jouw eigen ontwerp. Ook bedrijven krijgen een proefdruk te zien. Het bedrukken van de hoesjes doen we in eigen beheer. Op die manier kunnen we een hoge kwaliteit alsmede een lage prijs garanderen. Voor bedrijven is het interessant een logo te zetten op de case. Bij een TPU case wordt een screenprotector sterk aanbevolen.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken