Maak Motorola Moto E4 hoesje bij B2C Telecom

De Motorola Moto E4 is een budgettoestel. Behalve over een lage prijs beschikt deze telefoon over vlotte hardware, een 1,3GHz quadcore-processor en veel opslagruimte. Als je deze prima specificaties wil blijven behouden, raden we je aan een goedkoop Motorola Moto E4 hoesje te kopen bij B2C Telecom. Door zelf een Motorola Moto E4 hoesje te maken bescherm je niet alleen het toestel optimaal. Je krijgt ook nog eens een unieke uitstraling, waar menigeen jaloers op zal zijn.

De Motorola Moto E4 is voor een kleine tweehonderd euro te koop en biedt mooie specificaties. Zo beschikt het apparaat over een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Op onze stand cases kun je een mooie foto of een tekst plaatsen, maar je kunt je ontwerp ook kwijt op een boekhoesje of een TPU hoesje. Alle smartphone hoesjes zijn speciaal op maat gemaakt voor de Motorola Moto E4 en hebben alle nodige uitsparingen. In principe hoeft jouw Motorola nooit meer uit het telefoonhoesje te worden gehaald. 

Naam, foto of tekst op TPU hoesje of boekhoesje  

De prachtige Motorola hoesjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit PU-Leer (kunstleer) en de houder aan de binnenkant van het boekhoesje is van TPU. Een eigen ontwerp plaatsen op een boekhoesje levert het veiligste resultaat op. Jouw unieke print komt op alle zijden van de boekhoesjes te staan. De voorzijde, zijkanten en achterkant worden in zijn geheel bedrukt en de foto komt ook op het magnetische lipje te staan.

Het komt er zeker allemaal prachtig uit te zien. Jouw naam of initialen kun je ook op een Motorola Moto E4 TPU case zetten. Een TPU hoesje beschermt met name de achterkant en de zijkanten van de Motorola Moto E4. Hier komt dus ook jouw opdruk te staan. Voor extra bescherming van het touchscreen is een screenprotector handig.  

Uniek Motorola Moto E4 hoesje maken met print 

Voor het maken van een eigen Motorola Moto E4 hoesje hebben we de Phone Case Designer ontwikkeld. Jouw naam, foto’s en teksten op een Motorola Moto E4 hoesje zetten is erg leuk om te doen. Dit is voor zowel bedrijven als particulieren erg interessant. Verschillende bedrijven hebben al eens een logo op een hoesje gezet. Dit oogt zeer professioneel.  

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken