Zelf Microsoft Lumia 650 hoesje maken bij B2C Telecom

De Microsoft Lumia 650 is de grote broer van de Microsoft Lumia 550. De camera van eerstgenoemd toestel is beter en de hardware is krachtiger. Beide toestellen beschikken over Windows 10. Heb je al eens gedacht om zelf een hoesje te maken voor de Microsoft Lumia 650? Het is een zeer uitdagende bezigheid. Bovendien creëer je door zelf een Microsoft Lumia 650 te ontwerpen een uniek product, waarmee je flink zult scoren in je vriendenkring.

Wellicht ben je vanuit diezelfde vriendenkring er al eens op gewezen dat het bij B2C Telecom mogelijk is om zelf een hoesje te maken voor telefoons en tablets. Mocht dit niet het geval zijn, dan attenderen we je bij deze graag op deze noviteit. Hiermee lopen we sterk voorop in de wereld van telecom accessoires. We hebben de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in nieuwe technieken. Dit heeft geresulteerd in een printservice waarmee we ons nadrukkelijk onderscheiden van de concurrentie.  

Eigen Microsoft Lumia 650 hoesje ontwerpen zeer uitdagend

Voor steeds meer telefoons en tablets is het mogelijk om zelf een hoesje te maken. Ben je in het bezit van de Microsoft Lumia 650, dan ligt een fraai ontworpen smartphone hoesje binnen handbereik. Met onze Phone Case Designer is het een makkie om persoonlijke afbeeldingen en teksten op het Microsoft Lumia 650 hoesje te plaatsen. Meestal wordt gekozen voor foto’s van persoonlijke gebeurtenissen, zoals geboortes van kinderen, bruiloften of vakanties.

Een Microsoft Lumia 650 hoesje met een foto van je meeste recente vakantie behoort dus tot de mogelijkheden. Daar kan ook een logo bij geplaatst worden, al merken we dat vooral bedrijven enthousiast gebruik maken van deze optie. Voor bedrijven en instellingen kan het heel interessant zijn om het personeel te faciliteren met dezelfde telefoons met dezelfde hoesjes met logo’s, afbeeldingen en teksten. Dit kan toch in belangrijke mate een bijdrage leveren aan de professionaliteit van een organisatie.

Gratis proefdruk van zelf gemaakte Microsoft Lumia 650 hoesje

Na het ontwerpen van het Microsoft Lumia 650 hoesje krijgen bedrijven altijd een gratis proefdruk toegestuurd. Ook kunnen grotere organisaties meer dan particulieren profiteren van uitgebreide bundelkorting. We merken dat klanten het als erg prettig ervaren om hun eigen telefoonhoesjes te maken. Dat kun je ook goed terugzien in de voorbeelden van zelf ontworpen hoesjes die we op onze website hebben geplaatst. Jouw Microsoft Lumia 650 wordt een stuk beter beschermd met een hoesje van B2C Telecom en door zelf een Microsoft hoesje te ontwerpen krijgt je toestel een unieke uitstraling.