Maak unieke Microsoft Lumia 640 LTE hoesjes bij B2C Telecom

De Microsoft Lumia 640 LTE is het kleinere broertje van de Lumia 640 XL LTE en heeft een display van 5 inch in plaats van 5,7 inch. Hierdoor is de telefoon een stuk handzamer. Naast het display zitten de verschillen tussen de Lumia 640 LTE en de XL variant in de camera’s en de grootte van de accu. De Microsoft Lumia 640 LTE hoesjes op onze website beschermen het toestel tegen valschade. Veel van onze telefoonhoesjes doen meer dan dat. Als je zelf een hoesje maakt voor de Microsoft Lumia 640 LTE heb je zelfs een uniek product om de telefoon zitten.

De Microsoft Lumia 640 LTE beschikt over een 8.0 MP hoofdcamera en een 0.9 MP HD groothoek camera. Deze camera’s zijn in staat foto’s van boven gemiddelde kwaliteit te maken. Leuk om sommige van deze foto’s op een Microsoft hoesje te plaatsen! Dit kan met onze Phone Case Designer. Met deze in eigen beheer ontwikkelde tool is het ook mogelijk om teksten en logo’s op een smartphone hoesje te zetten. We hebben alles in huis om jouw Microsoft Lumia 640 LTE hoesje uniek te maken!

Leg al je energie in zelf ontworpen Microsoft Lumia 640 LTE hoesje

De Microsoft Lumia 640 LTE beschikt over een kleinere accu, maar presteert qua accuduur ongeveer hetzelfde als de grote broer. Het toestel verbruikt immers door het wat kleinere scherm minder energie. Leg je al je energie in het ontwerpen van een uniek Microsoft Lumia 640 LTE hoesje, dan komt er een fantastisch product uit de bus rollen.

Zeer veel klanten hebben al gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zelf een telefoonhoesje te maken. Het bewijs wordt geleverd door de voorbeelden van hoesjes met foto die je op deze website terug kunt zien.

Kies TPU hoesje of boekhoesje voor eigen ontwerp

Hiervoor is een TPU hoesje of een boekhoesje met magnetisch lipje te gebruiken. De TPU cases zijn speciaal op maat gemaakt voor de Microsoft Lumia 640 LTE en voorzien van alle nodige uitsparingen. Ontwerp je zelf een Microsoft Lumia 640 LTE TPU hoesje, dan is het verstandig hier een screenprotector bij te gebruiken.

Een TPU case bedekt de achterkant en de zijkanten van de Microsoft Lumia 640 LTE volledig maar houdt het scherm vrij. Dat laatste is niet het geval als je besluit een boekhoesje te ontwerpen. Een Microsoft Lumia 640 LTE boekhoesje bedekt alle zijden van de smartphone. Maar een Microsoft Lumia 640 LTE screenprotector heeft natuurlijk bij alle Lumia cases meerwaarde.