Zelf Microsoft Lumia 640 hoesje maken bij B2C Telecom

De Microsoft Lumia 640 is de opvolger van de Nokia Lumia 635. Het apparaat heeft een 8 megapixel camera en een 5 inch scherm. Ook is er ondersteuning voor 4G. De Microsoft Lumia 640 levert behoorlijk goede prestaties tegen een relatief lage aanschafprijs. Door zelf een hoesje te maken krijgt dit toestel een boost van jewelste. Een uniek Microsoft Lumia 640 ontwerpen kan exclusief bij B2C Telecom, tegen zeer lage kosten. 

Mensen die niet teveel geld willen uitgeven voor een smartphone maar wel snel internet willen zouden wel eens uit kunnen komen bij de Microsoft Lumia 640. Als je een uniek Microsoft hoesje wenst, dan kom je natuurlijk uit bij B2C Telecom. Microsoft Lumia 640 hoesjes zoals design hoesjes en stand cases bieden al veel finesse en uitstraling, maar zelf een hoesje maken vormt toch wel de overtreffende trap. In deze opvatting staan wij overigens niet alleen.

We merken gewoon dat steeds meer mensen van de mogelijkheid gebruik maken om hun eigen telefoonhoesjes te ontwerpen. Omdat we zeer vroeg hebben ingezet op geavanceerde technieken, kunnen we zeggen dat we met onze printservice voorop lopen in de wereld van telefoon accessoires en tablet accessoires. Voor steeds meer telefoons, smartphones en tablets is het mogelijk om zelf een hoesje te maken. Ben je in het bezit van de Microsoft Lumia 640, dan ligt een fraai ontworpen smartphone hoesje binnen handbereik.

Boekhoesje met eigen foto’s voor Microsoft Lumia 640

Met onze Phone Case Designer kun je simpel foto’s, teksten en logo’s op het Microsoft Lumia 640 hoesje plaatsen. Als eerste selecteer je een boekhoesje met witte achtergrond op onze website. Vervolgens kun je volop aan de gang met het plaatsen van je favoriete foto’s, teksten en logo’s. Veel mensen hebben graag een smartphone hoesje met vakantiefoto in hun bezit, maar hierin kun je natuurlijk volop variëren. Tijdens het ontwerpen van je eigen Microsoft Lumia 640 hoesje is het leuk dat je een beroep kunt doen op je eigen creativiteit.

Bedrijven maken zelf Microsoft Lumia 640 hoesjes

Logo’s worden overigens vooral gebruikt door bedrijven. Voor bedrijven en instellingen kan het heel interessant zijn om het personeel uit te rusten met dezelfde telefoons met dezelfde hoesjes met logo’s, afbeeldingen en teksten. Dit doet iets met de uitstraling van een organisatie. Na het ontwerpen van het Microsoft Lumia 640 hoesje krijgen bedrijven een gratis proefdruk toegestuurd. Op die manier zullen ze nooit de plank misslaan bij het ontwerpen van hun eigen smartphonehoesjes.