Maak uniek Microsoft Lumia 550 hoesje bij B2C Telecom

De Microsoft Lumia 550 is een goedkope smartphone met Windows 10. Het toestel beschikt over een relatief groot 4,7 inch scherm, met een scherpe HD-resolutie. De Microsoft Lumia 550 ondersteunt 4G, dus je hebt overal snel mobiel internet. Deze telefoon is erg voordelig, net als onze Microsoft Lumia 550 hoesjes. Bovendien kun je bij B2C Telecom zelf een Microsoft Lumia 550 hoesje ontwerpen. Een eigen Microsoft Lumia 550 hoesje maken is erg leuk om te doen.

De Microsoft Lumia 550 is de opvolger van de Microsoft Lumia 530, één van de populairste Windows Phones aller tijden. Dit nieuwere model heeft onder andere een groter scherm met een hogere resolutie en meer opslagruimte. Zelf Microsoft Lumia 550 hoesjes maken kan bij B2C Telecom tegen een zeer scherp tarief. Het is ietsje duurder dan bijvoorbeeld onze Microsoft Lumia 550 design hoesjes, maar daar krijg je wel een uniek product voor terug. Met onze Phone case Designer is het namelijk mogelijk om eigen foto’s en teksten op het Microsoft Lumia 550 hoesje te zetten. Je kunt tot wel tien unieke foto's zetten op het smartphone hoesje. Tevens zijn er speciale effecten toe te voegen op het Microsoft Lumia 550 hoesje.

TPU hoesje of boekhoesje voor eigen ontwerp

Zelf een Lumia 550 hoesje maken kan met een TPU hoesje of een boekhoesje. Ontwerp je zelf een Microsoft Lumia 550 TPU hoesje, dan is het verstandig hier een screenprotector bij te gebruiken. Een TPU case bedekt namelijk niet het scherm. Dat laatste is wel het geval als je besluit een boekhoesje te ontwerpen. Een Microsoft Lumia 550 boekhoesje bedekt alle zijden van de smartphone. Maar een Microsoft Lumia 550 screenprotector bewijst natuurlijk bij alle Microsoft cases zijn waarde. Deze Microsoft accessoire is erg makkelijk te bevestigen op de Microsoft Lumia 550. 

Zelf speciale foto’s zetten op Microsoft Lumia 550 hoesje 

Je bepaalt zelf welke foto’s je op het Microsoft Lumia 550 hoesje wilt zetten. Voor inspiratie kun je de verschillende voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes van klanten op onze website bekijken. Je zult merken dat je al je creativiteit in het ontwerp kwijt kunt. Foto’s van een leuke vakantie zijn ideaal om op een Microsoft Lumia 550 hoesje te plaatsen. Maar wellicht bedenk jij wel iets waar nog nooit iemand is opgekomen! Jouw unieke Microsoft Lumia 550 hoesje wordt door ons in eigen beheer bedrukt. Hierdoor kunnen we de prijs van onze producten zo laag houden. Dat merk je als je een zelf gemaakt hoesje en een Microsoft Lumia 550 screenprotector bestelt bij B2C Telecom!