Ontwerp leuk LG X Style hoesje bij B2C Telecom

De LG X Style wordt er een stuk stijlvoller op als je er zelf een leuk hoesje voor ontwerpt. Onze LG X Style hoesjes, bijvoorbeeld stand cases en boekhoesjes, zijn zeer goedkoop. Voor een hele kleine meerprijs zet je op deze telefoonhoesjes zelf foto’s en teksten. Dit is zeer leuk om te doen. Met onze LG X Style hoesjes weet je zeker dat de telefoon nog lang meegaat.

De LG X Style heeft een groot scherm en degelijke camera's. Bovendien draaien al je favoriete apps dankzij de krachtige processor moeiteloos. Voor al deze eigenschappen betaal je weinig. Je kunt het apparaat uniek maken door een print op een hoesje te laten zetten. Dit bedrukken doen we in eigen beheer. Hierdoor zijn en blijven de kosten van de hoesjes zeer laag.

Unieke print op boekhoesje zetten

Deze prints kunnen we zetten op een standaard boekhoesje, stand case of tpu case. Met onze unieke Phone Case Designer, een programma dat we zelf hebben ontwikkeld, kun je een foto van een leuk evenement waar je bent geweest op een LG case zetten. Dit hoesje is verder aan te kleden met cliparts. Dit zijn afbeeldingen die we zelf hebben geselecteerd. Dit soort afbeeldingen vind je ook terug binnen onze collectie design hoesjes. Deze unieke LG X Style design hoesjes worden door onszelf ontworpen.

Mocht je even niet zo heel veel inspiratie hebben, dan kun je een blik werpen op de hoesjes met foto’s van andere klanten. Deze kunnen je wellicht op ideeën brengen. Zelf LG X Style hoesjes ontwerpen is niet alleen voor particulieren interessant. Ook bedrijven doen hier hun voordeel mee. Zo heeft onlangs de Belgische politie bij ons een serie smartphone hoesjes zelf ontworpen. Dit zorgt voor een zeer chique en professionele uitstraling.  

Kleur toevoegen aan eigen ontwerp

Ook is het mogelijk om een mooie achtergrondkleur aan het ontwerp toe te voegen. Als je klaar bent met ontwerpen, is het resultaat te controleren in 3D. Zou je nog dingen anders willen zien, pas dit dan aan. Heb je gekozen voor een TPU case, dan is een LG X Style screenprotector zeer handig. Deze LG accessoire van glas of van folie beschermt het touchscreen en is zeer makkelijk aan te brengen.  

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken