Unieke LG X Screen hoesjes ontwerpen bij B2C Telecom

De LG X Screen is aan beide kanten voorzien van glas. De gebruikte Snapdragon 410 heeft 4 rekenkernen die op 1,2 GHz hun werk doen en de gsm heeft maar liefst twee beeldschermen. Vanwege zijn fragiliteit kunt u maar het best een beschermend LG X Screen hoesje nemen. Op deze pagina willen we u specifiek wijzen op de mogelijkheid om zelf een hoesje te maken voor dit bijzondere toestel. Vele klanten gingen u voor.

Onze LG X Screen design hoesjes zijn behalve van onberispelijke kwaliteit ook nog eens oogverblindend mooi. Het brede scala aan prints in verschillende uitvoeringen spreekt wat dat betreft tot de verbeelding. Daar komt dus nog bij dat u voor deze gsm uw eigen unieke smartphonehoesje kunt ontwerpen, dat is voorzien van de mooiste foto’s van bijvoorbeeld uw sportteam, huisdieren, vrienden of vriendinnen. Daarvoor hebben we de beschikking over onze unieke Phone Case Designer.

Persoonlijke foto’s plaatsen op TPU hoesje of boekhoesje

Uw eigen LG X Screen hoesje maken levert een uniek product op. Met speels gemak plaatst u een tiental privéfoto’s op uw smartphone hoesje. Hier kunt u vervolgens nog cliparts, effecten en een achtergrondkleur aan toevoegen. Bent u klaar met ontwerpen, dan krijgt u direct een voorbeeld te zien in 3D. Hierna is het nog mogelijk om het ontwerp aan te passen. Uiteindelijk heeft u zelf een uniek product ontwikkeld, waarmee gegarandeerd niemand op deze planeet rondloopt.

Op onze website staat precies uitgelegd hoe u uw eigen hoesje ontwerpt voor de LG X Screen en op deze pagina kunt u een video handleiding bekijken. Hierdoor wordt het een fluitje van een cent om uw mooiste afbeeldingen en teksten op bijvoorbeeld een TPU case te plaatsen. Het handige aan een TPU case is dat die flexibel is en altijd in uw broekzak past. Het materiaal is zeer schokbestendig. Valt de LG X Screen op de grond, dan heeft dat geen negatieve gevolgen.  

Screenprotector bij zelf gemaakt LG X Screen hoesje

Deze LG X Screen TPU case beschermt namelijk vooral de achterkant en de zijkanten van de LG X Screen. U kunt ook zelf een boekhoesje met magnetisch lipje aan de buitenkant ontwerpen voor deze gsm. De boekhoesjes sluiten zich vanzelf om de volledige gsm heen. Bij een TPU case wordt vaak een screenprotector gebruikt. Voor goedkope gsm hoesjes en LG X Screen screenprotectors bent u bij B2C Telecom aan het juiste adres.