Ontwerp leuk LG X Power hoesje bij B2C Telecom

De LG X Power heeft een batterijcapaciteit van maar liefst 4100 mAh. Daar kunt u wel een tijdje mee van huis. Helemaal als u zorgt voor een beschermend hoesje. Heeft u behoefte aan een uniek LG hoesje? Ontwerp dit dan zelf! Bij B2C Telecom kunt u een LG X Power hoesje maken met eigen foto’s en teksten erop. Op deze pagina van onze website kunt u direct aan de slag.  

Bent u op zoek naar bescherming voor uw gsm, dan verwijzen we u naar ons assortiment LG X Power hoesjes. Als u een unieke uitstraling wenst, dan willen we u stimuleren om met een eigen ontwerp aan de gang te gaan. Zelf een LG X Power hoesje ontwerpen kan op deze website tegen zeer lage kosten. Dit kan met hulp van onze Phone Case Designer. Met dit programma zet u zelf foto’s en teksten op een boek hoesje.

Vakantiefoto op LG X Power hoesje

Ook kunt u een leuke achtergrondkleur en glossy effecten toevoegen. Heeft u een leuke vakantiefoto gemaakt? Dan kunt u deze op een LG X Power hoesje zetten. U kunt meerdere afbeeldingen en teksten kwijt op een smartphone hoesje. Vanuit Instagram kunt u maximaal tien foto’s uploaden en deze toevoegen aan het ontwerp van het LG X Power hoesje.

Als u het ontwerp klaar hebt, kunt u dit controleren in 3D. Vervolgens is het nog mogelijk om aanpassingen te doen aan het ontwerp. De LG X Power wint zeker aan kracht als u zelf een fraaie case maakt. Dit is voor zowel bedrijven als particulieren interessant.

LG X Power persoonlijk dankzij eigen ontwerp

B2C Telecom maakt ook zelf smartphone hoesjes met een speciale print. Dit zijn onze design hoesjes. Onze LG X Power design hoesjes zijn voorzien van zeer fraaie prints, die we zelf hebben ontworpen. Deze cases vormen een zeer exclusieve LG X Power accessoire. Maar door zelf te ontwerpen maakt u uw gadget echt uniek en persoonlijk. Het is uitgesloten dat een andere smartphone gebruiker met hetzelfde gsm hoesje rondloopt.

We bieden nog vele andere LG accessoires en onderdelen aan die uw smartphone compleet maken. Een LG X Power screenprotector is een hele belangrijke accessoire. Deze is in folie en in glas beschikbaar en biedt extra bescherming voor het kostbare touchscreen.   

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk
  • Hoesjes kunt u kosteloos retourneren