Maak uniek LG Spirit 4G LTE hoesje bij B2C Telecom

De compacte LG Spirit 4G LTE H440n levert bijzonder goede prestaties tegen een lage prijs. Het 4,7 inch scherm ziet er erg mooi en helder uit. De hardware en het design zijn voor deze budgettelefoon zonder meer uitstekend te noemen. Hier koop je bij ons vanzelfsprekend een goedkoop LG Spirit 4G hoesje bij. Je kunt het mooier, exclusiever en zelfs uniek maken door zelf een hoesje te ontwerpen voor de LG Spirit 4G LTE H440n. Zelf een hoesje LG Spirit 4G LTE H440n hoesje maken is erg uitdagend en leuk om te doen. 

Het is plezierig tijdverdrijf om je eigen LG Spirit 4G LTE H440n hoesje te ontwerpen. We maken uit reacties van klanten op dat ze graag hun creativiteit gebruiken tijdens het ontwerpen van hun eigen telefoonhoesjes. Op deze pagina zijn voorbeelden van zelf gemaakte smartphone hoesjes terug te zien en die spreken boekdelen.

Prikkel de geest met eigen ontwerp LG Spirit 4G hoesje

De LG Spirit 4G LTE H440n heeft een intern geheugen van 8 GB en levert beelden af op het 4.7 inch IPS LCD HD- scherm. Op onze website staan LG Spirit 4G LTE H440n design hoesjes afgebeeld met een aantal gemeenschappelijke kenmerken: het zijn goedkope telefoonhoesjes, die er bovendien heel leuk uitzien. Je kunt het nog leuker en interessanter maken door gebruik te maken van onze Phone Case Designer.

Dit is een tool waarmee je zelf een hoesje ontwerpt voor de LG Spirit 4G LTE H440n. Een unieke tool, in eigen beheer ontworpen door B2C Telecom. Hiermee kun je persoonlijke foto’s of teksten plaatsen op de LG Spirit case. Hierin heb je volledig de vrije hand. Je kunt tot wel tien foto’s op het LG Spirit 4G LTE H440n hoesje kwijt. Bijvoorbeeld van je welverdiende vakantie.

Eigen ontwerp op TPU case of boekhoesje LG Spirit 4G 

Natuurlijk wil je dan wel de maximale bescherming voor de LG Spirit 4G LTE H440n. Dat krijg je door een screenprotector te bestellen, die je als extra bescherming op het scherm bevestigt. Deze LG accessoire is handig als je het eigen ontwerp plaatst op een TPU case. 

Deze LG hoes beschermt namelijk vooral de achterkant en de zijkanten van de LG Spirit 4G LTE H440n. Je kunt ook zelf een boekhoesje met magnetisch lipje aan de buitenkant ontwerpen. Met het juiste goedkope hoesje en een LG Spirit 4G screenprotector van B2C Telecom zit je met de LG Spirit 4G LTE H440n voor lange tijd op rozen.