Ontwerp zelf een uniek LG Q6 Plus hoesje bij B2C Telecom

De LG Q6 Plus heeft onder andere meer werkgeheugen (64 GB in plaats van 32 GB) en een iets hogere aanschafprijs dan de LG Q6. Beide toestellen hebben een strak design en een 13-megapixelcamera. Zoek je naar de ideale bescherming, dan ga je voor de leuke LG Q6 Plus hoesjes van B2C Telecom. Maar je kunt ook een eigen ontwerp zetten op boekhoesjes, TPU hoesjes en stand cases. Zelf een LG Q6 Plus hoesje ontwerpen is geweldig om te doen.

De LG Q6 Plus ziet er schitterend uit, onder andere door het randloze scherm. Met een goedkoop LG hoesje voorkom je krassen op dit touchscreen. Een LG Q6 Plus design hoesje is niet alleen handig als de telefoon een keer op de grond valt, maar voegt ook een exclusieve uitstraling toe. Bij ons bestel je hoesjes die meer doen dan alleen maar bescherming bieden. Dat is ook het geval als je een eigen LG Q6 Plus hoesje maakt, met persoonlijke teksten en foto’s.

Onze hoesjes zien er geweldig uit. Een telefoonhoesje met foto maakt van jouw LG Q6 Plus een zeer opvallend toestel. Je kunt zelf designs zetten op boekhoesjes, stand cases en LG Q6 Plus TPU cases. Een boekhoesje en een stand case zijn het veiligst. Deze cases zorgen ervoor dat jouw LG Q6 Plus aan alle kanten wordt beschermd. De telefoonhoesjes worden ook aan alle zijden bedrukt, inclusief de magnetische sluitclip aan de buitenkant. Een stand case wordt trouwens van binnenuit magnetisch afgesloten.     

Zet zelf een leuke tekst of een logo op het LG Q6 Plus hoesje

Alle smartphone hoesjes zijn zeer praktisch. Wij merken dat het personaliseren van producten en diensten een hoge vlucht neemt. Daar hebben we optimaal op ingespeeld met onze Phone Case Designer. Dit is een unieke ontwerpmodule, waarmee je jouw LG q6 Plus hoesje kunt voorzien van speciale foto’s en clip arts. Je kunt wel tien foto’s gebruiken voor je eigen ontwerp. Zet je jouw unieke design op een flexibel TPU hoesje, dan is een LG Q6 Plus screenprotector ook handig.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken