Ontwerp uniek LG Q6 hoesje B2C Telecom

De LG Q6 is het kleinere broertje van de LG G6. De aanschafprijs is lager en de specificaties zijn een stukje minder. Toch heeft deze middenklasser onder meer een strak design en een 13-megapixelcamera op de achterkant. Bent u op zoek naar een LG Q6 hoesje dat niemand anders heeft? Ga dan de uitdaging aan om zelf een LG Q6 hoesje te maken. Een eigen LG Q6 case ontwerpen kan met onze unieke Phone Case Designer. Een hoesje met foto van een vakantie of van uw gezin is een schitterende smartphone accessoire!

Kunt u maar moeilijk een keuze maken uit onze brede assortiment LG Q6 hoesjes? Twijfelt u tussen boekhoesjes, TPU hoesjes en design hoesjes? Zit uw favoriete smartphone hoesje niet in onze mooie collectie design hoesjes? Dan raden we u aan zelf een LG Q6 hoesje te ontwerpen. Dan heeft u zelf de vrije hand en maakt u een product dat niemand anders heeft. Bovendien kunt u met onze Phone Case Designer uw gsm hoesje zeer persoonlijk maken.

Maak zelf design hoesje voor LG Q6

De LG Q6 is te ontgrendelen met gezichtsherkenningssoftware. Verder vallen het voorkant vullende scherm en het fraaie design op. Het is goed om deze smartphone te voorzien van een leuk hoesje. Een LG Q6 hoesje met eigen foto’s, naam en logo beschermt het fraaie ontwerp van de LG Q6. De gsm kan immers altijd een keer op de grond vallen en dan bent u zonder een beschermend hoesje verder van huis.

Onze collectie design hoesjes is heel bijzonder. Deze is ontworpen door onze eigen grafisch designer. Maar misschien heeft u zelf wel een hele andere print in gedachten. Uw creativiteit is nodig om het gsm hoesje onderscheidend te maken. Een eigen ontwerp met naam of logo is op een boekhoesje, TPU case of stand case te zetten. De boekhoesjes zijn speciaal op maat gemaakt voor de LG Q6. Door de uitsparingen zijn alle knoppen en poorten makkelijk te bedienen.

Bestel screenprotector bij LG Q6 TPU case

In de pasjeshouders en opbergvakjes kunt u persoonlijke dingen kwijt. Boekhoesjes beschermen de gsm optimaal, net als de TPU hoesjes. Verschil is alleen dat een TPU case vooral de zijkanten en achterkant van de LG Q6 beschermt. Door de ophogingen aan de voorkant van het LG hoesje raakt het scherm niet direct de grond. Daarom is het altijd goed een LG Q6 screenprotector te bestellen bij dit hoesje.  

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken