Uniek LG Nexus 5X hoesje maken bij B2C Telecom

De LG Nexus 5X is voorzien van een snelle hexa-core processor, een vingerafdrukscanner en een 5,2 inch groot Full HD-scherm. Dit scherp geprijsde toestel levert hoge prestaties en zal dit blijven doen als er een mooi LG Nexus 5X hoesje van B2C Telecom omheen zit. Je voegt er een schitterende dimensie aan toe als je zelf een telefoonhoesje maakt voor dit toestel. Zelf een LG Nexus 5X hoesje maken kan bij B2C Telecom tegen een zeer scherpe prijs.

B2C Telecom heeft LG hoesjes in huis van hoge kwaliteit. Wij bieden de beste smartphone hoesjes voor de LG Nexus 5X aan tegen de laagste prijs. Ben je ondanks ons fraaie aanbod LG cases niet gestuit op het gewenste smartphonehoesje, dan kunnen we u aanraden om je eigen LG hoesje te ontwerpen voor de LG Nexus 5X.

Zelf foto’s zetten op LG Nexus 5X hoesje

Op die manier beschikt u gegarandeerd over een smartphonehoesje dat echt uniek is. Je kunt namelijk op onze site een hoesje maken met daarop uw fraaiste persoonlijke foto’s en teksten. Hiermee loopt u pas echt met een bijzonder gevoel over straat met de LG Nexus 5X. Een hoesje en LG Nexus 5X screenprotector geven je de garantie dat krassen op jouw LG Nexus 5X geen kans maken!

Een screenprotector wordt vaak besteld bij een LG Nexus 5X TPU case, maar heeft bij elk hoesje toegevoegde waarde. Ook als je dus een eigen ontwerp plaatst op een zeer praktisch boekhoesje. Bij B2C Telecom kun je zelf je mooiste foto’s en teksten op dit hoesje zetten. Het ontwerpen van een LG Nexus 5X hoesje is met onze Phone Case Designer een vrij simpel proces. Bovendien bieden onze praktische handleidingen op onze website bij problemen altijd uitkomst.

Bundelkorting bij grotere bestellingen  

Er kunnen glossy effecten, achtergrondkleuren en clip arts toegevoegd worden aan het ontwerp van het LG Nexus 5X hoesje. Als het ontwerp klaar is, krijg je direct een voorbeeld in 3D te zien. Is het resultaat niet naar wens, dan zijn er aanpassingen te doen. Net zoveel en zolang totdat jij het ideale hoesje in huis denkt te halen.

Voor bedrijven geldt dat ze na het maken van een LG Nexus 5X hoesje direct een proefdruk krijgen toegestuurd. Worden er meerdere LG Nexus 5X hoesjes besteld, dan kunnen bedrijven en particulieren profiteren van bundelkorting. Dat betekent extra korting op de toch al zeer scherp geprijsde smartphone hoesjes en screenprotectors van B2C Telecom.