Uniek LG K10 (K420N) hoesje maken bij B2C Telecom

De glossy LG K10 (K420N) is een stijlvolle smartphone. De telefoon is voorzien van een 8 megapixel camera en een 13 megapixelcamera. Het grote 5,3 inch scherm is natuurlijk wel gebaat bij de bescherming van een leuk en goedkoop LG K10 (K420N) hoesje. Op deze pagina willen we vooral wijzen op de mogelijkheid om zelf een hoesje te maken voor dit toestel. Met deze dienst lopen we al een tijdje voor op onze concurrentie.

Zelf hoesjes ontwerpen voor de LG K10 (K420N) kan exclusief bij B2C Telecom tegen een zeer lage prijs. Om dit mogelijk te maken hebben we de Phone Case Designer ontwikkeld. Met dit instrument is het een koud kunstje om je eigen LG K10 (K420N) hoesje te maken. Voor de twijfelaars hebben we een video handleiding gemaakt, die je kunt bekijken op deze pagina. Op een andere pagina op onze website kun je gedetailleerd teruglezen hoe je zelf smartphone hoesjes kunt ontwerpen.

Ontwerp zelf LG K10 (K420N) hoesje met persoonlijke foto

Wij bieden op deze website goedkope hoesjes aan, tegen een snelle levertijd. De grote collectie LG K10 (K420N) design hoesjes ziet er bijvoorbeeld schitterend uit. Deze prints op deze LG cases worden exclusief door B2C Telecom ontworpen en zijn door de hoge kwaliteit UV-inkt zeer duurzaam. Wil je op je vrienden en vriendinnen echter nog meer indruk maken, kijk dan naar de mogelijkheid om zelf je hoesje te maken voor de LG K10 (K420N).

Met het grootste gemak plaats je een tiental privéfoto’s op je smartphone hoesje. Hier kun je vervolgens nog cliparts, effecten en een achtergrondkleur aan toevoegen. Ben je klaar met ontwerpen, dan krijg je direct een voorbeeld te zien in 3D. Hierna is het nog mogelijk om eerder genomen stappen terug te draaien en het ontwerp aan te passen. Uiteindelijk heb je zelf een uniek product ontwikkeld, waarmee gegarandeerd niemand op deze aardbol rondloopt.

Screenprotector bij zelf ontworpen LG K10 (K420N) TPU hoesje

Het kan zomaar gebeuren dat de LG K10 (K420N) een val op de grond maakt. Indien de telefoon op dat moment voorzien is van een LG K10 (K420N) screenprotector, komen er geen barsten in het scherm te zitten. Dit is zeker handig als je een ontwerp hebt geplaatst op een LG K10 (K420N) TPU hoesje. Maar ook als je een eigen boekhoesje hebt gemaakt (voorzien van magnetisch lipje aan de buitenkant), is een screenprotector een goede investering.